Zavřít reklamu

Hockey Nations 2010

V iTunes App Store se objevila pro mě dlouho očekávaná hra a to Hockey Nations 2010. Ano čtete dobře konečně je i hokej pro iPhone. Už to také bylo divné, že jsou všechny sportovní hry kromě hokeje. Ve hře se nám představuje 14 národních týmů(včetně ČR) a máme k dispozici 5 herních módů hry. Ve hře stejně jako u normálního hokeje hrajeme 6 na 6.

Hratelnost

Ovládání je pomocí 360 stupňového tlačítka. Dále máme tři ovládací tlačítka, která se mění podle toho jestli máme puk a nebo se ho snažíme získat(střelba, bodycheck, přihrávka, rychlé bruslení..) Ovládání je přesné a příjemné jen chce chvíli trénovat vhazování a střelbu na branku. Veškerý pohyb je plynulý a působí realisticky a povedeně.

mzl
mzl

Zvuky

Zvukový doprovod hry je jediná menší slabina. Chtělo by to víc jásání diváku a skandování, aby nás to vtáhlo víc do děje, ale jinak je vše zvukově povedené a nepřehnané. Osobně se mi líbí zvuk nárazu puku o tyčku. Grafika je výborná a nemam nic co bych vytknul. Hráči, dresy, hřiště a vše působí kvalitním dojmem a vtáhne nás do děje.

mzl
mzl

Real Hockey

Líbí se mi jak vývojáři celkově pojali hru, a nezapomněli na realitu. Tím myslím fauly, nedovolené přihrávky, zakázané bránění, přesilovky, prodloužení, samostatné nájezdy apod.+animace nástupu týmů, znovu přehrání gólu apod. Hra je povedená a hlavně za velmi příznivou cenu. Sice je trochu arkádového stylu, ale zase ne nic hrozného a zvolili tu nejlepší střední cestu, malý displej není pro simulátor hokeje dělaný. Za cenu 2.99euro dostane špičkovou hru s kvalitní grafikou a zvukem výbornou hratelností. Takto nízká cena mě i zaráží na tak kvalitní hru. Kdybych měl dát body za zábavu bylo by to 11/10, protože takhle hra vás chytne do děje a drží.

Hru si můžete koupit z iTunes App store za cenu 2.99 euro ZDE.

Dnes nejčtenější

.