Zavřít reklamu

Na začátku dubna jsme se dočkali představení nových sluchátek z dílny Beats, která je již řadu let pod křídly Applu. Konkrétně se jedná o model Powerbeats Pro, který je nejen zcela bezdrátový, ale chlubí se i funkcemi AirPods 2. generace a to díky použití nového čipu H1. Při představení však Apple neuvedl, kdy přesně se této novinky na pultech obchodů dočkáme, byť přislíbil, že se tak stane na začátku května. A jak se zdá, tento slib dodrží. 

Nová sluchátka od Beats získala teprve před pár dny v USA certifikaci FCC, která je potřebná k bezproblémovému spuštění jejich prodejů. A jelikož je právě USA jedním z klíčových trhů, začnou se tu sluchátka prodávat v první vlně. Získání certifikace si tak lze vyložit jako pootevření pro prodeje, které díky tomu co nevidět začnou. 

Powerbeats se chlubí skutečně zajímavými vlastnostmi, které v lecčem překonávají i AirPods. Mnozí zahraniční recenzenti je pak díky jejich designu dokonce označují za “AirPods pro sportovce”, mezi kterými jsou produkty od Beats velmi oblíbené. Této skutečnosti si je vědom i samotný Apple, který svá sluchátka propaguje právě ve spolupráci s těmi nejlepšími světovými sportovci.

 

Nová sluchátka z dílny Beats budou samozřejmě dostupná i v České republice. Jelikož však nepatříme do první vlny prodejů, budeme si na ně muset počkat o pár týdnů déle, než třeba uživatelé v Německu či Rakousku. Cenu Apple v českém Online Storu nastavil na 6699 korun. 

beats-powerbeats-pro-fb

Dnes nejčtenější

.