Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tiny Month – Easy Calendar

Tiny Month je jednoduchý kalendář navržený tak, aby vám zobrazoval přehledné a čitelné zobrazení měsíce a seznamu s intuitivním rozhraním. Můžete přepínat mezi třemi velikostmi. To se hodí, pokud chcete mít u každého dne zobrazené všechny úkoly a máte jich hodně. Při nejmenejší velikosti se jich totiž do každého políčka vejde požehnaně.

[appbox appstore id763303815 oldprice=“49Kč“]

Focus Keeper Pro

Chcete svou produktivitu udržet na vrcholu? Pomocí aplikace Focus Keeper Pro to bude hračka! Nastavte časovač na 25 minut a vyhněte se tomu, že byste dělali něco jiného, než máte za úkol. Pak si udělejte krátkou přestávku a po každých čtyřech lekcích budete odměněni delší 20-30 minutovou pauzou. V nastavení si poté můžete nastavit délku odpočtu a přestávky.

[appbox appstore id830466924 oldprice=“49Kč“]

Dayless – Simple Diary App

Dayless poskytuje pozoruhodně snadný způsob, jak zapisovat své myšlenky a připomínky. Stačí klepnout na kterýkoli den v týdnu, ať už je to minulost, přítomnost nebo budoucnost a něco nahrát. Zahrnuje podporu iCloud a funkci Touch nebo Face ID.

[appbox appstore id1158858500 oldprice=“49Kč“]

5th Grade Reading

Skvělá výuková aplikace, pomocí které se vaše děti mohou učit naprosto všude. Představuje řadu příběhů a historických textů, které lze číst ve volitelném tempu. Na konci každé pasáže bude uživatel tázán na několika otázek ohledně příběhu.

[appbox appstore id568724133 oldprice=“79Kč“]

Dead Rain : New Zombie Virus

Svět je nakažen neznámým virem a sužován neustálým deštěm. Z infikovaných lidí se stávají zombie a z jejich těl, díky silnému krupobití, rostou části stromů. Vy se musíte pokusit najít svou dceru, která se ztratila během útěku. Tak se do toho pusťte!

[appbox appstore id1288863898 oldprice=“25Kč“]

Dominant Investors App

Pokud sháníte aplikaci, která za vás zanalyzuje a vyhodnotí více než 7500 společností na amerických burzách, potom bude Dominant Investors App právě pro vás. Na trhu kryptoměn vybírá aktiva s nejpevnějšími základními a technickými parametry.

[appbox appstore id1387322597 oldprice=“2999Kč“]

Drop Flop!

Otestujte své reflexní dovednosti prstů! Drop Flop je rychlá, ideální hra pro všechny druhy příležitostí. Dokáže zabavit ve škole, v posteli nebo na nudném večírku. Zkuste to!

[appbox appstore id1086399201 oldprice=“25Kč“]

iPHone in hand unsplash fb

Dnes nejčtenější

.