Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Elementium

Elementium je kompletní digitální periodická tabulka. Prvky mohou být barevně označeny klasifikací nebo fází a mohou být zobrazeny v kompaktní nebo tradiční podobě. Klepněte na prvek, který chcete hlouběji prohlédnout a zobrazit jeho hmotnost, poloměr, elektronegativitu, teplotu varu, teplotu tání, konfiguraci elektronů a rok objevení. Můžete se o něm také dozvědět více a objevovat články v publikacích ACS. Prvky lze hledat podle jména, symbolu nebo čísla.

[appbox appstore id892123825 oldprice=“49Kč“]

Pepi Bath

Aplikace obsahuje čtyři interaktivní situace, se kterými se vaše dítě setká u dřezu, v prádelně, ve vaně a v koupelně. Každá situace zahrnuje řadu úkolů, které lze vykonávat s postavou PEPI, kterou může být malý chlapec nebo dívka. Aplikace nezahrnuje žádné další nákupy nebo vyskakující reklamy, takže se nemusíte ničemu bát.

[appbox appstore id505124220 oldprice=“49Kč“]

Yeti Pie

Yeti Pie je příležitostní hra na uvolnění. Yeti zřejmě milují pizzu. Milují ji tak moc, že jsou ochotni ji ukrást odkudkoliv a vy jim musíte pomoci! Ptáte se jak? Stačí přehazovat ukradené pizzy od jednoho ke druhému. Jednoduše natáhněte a uvolněte, abyste spustili tento nekonečný koloběh. Pizzy mohou spadnout na zem, ale pokud chcete úkol dokončit, musíte ji rychle v časovém limitu poslat k dalšímu!

[appbox appstore id1016577801 oldprice=“25Kč“]

4048

Teltow typ hry jistě znáte. Je to napodobenina her „2048“, kde se snažíte stejná čísla spojit a udělat z nich dvojnásobek. Tady si navíc můžete upravit obtížnost, počet políček nebo pozadí. Perfektní oddychovka!

[appbox appstore id1150864312 oldprice=“129Kč“]

AllStarSlams

Chcete, aby se z vás na moment stala basketbalová hvězda? Ve hře AllStarSlams toho docílíte! Pokuste se o ty nejkrásnější triky při zakončování. Vytvořte masivní komba a rozbijte desku! Postupným sbíráním bodů zvyšujete svůj bonus, který vede k efektivnějším trikům.

[appbox appstore id1097341554 oldprice=“99Kč“]

Object Removal Pro

S aplikací Object Removal Pro můžete do svých fotografií zasahovat jako čaroděj! Program využívá nejmodernějších technologií umělé inteligence a zpracování obrazu, díky čemuž snadně vyberete objekt, který necháte zmizet. Na fotce změnu ani nepoznáte. Odstraňte osoby, budovy a ostatní nežádoucí objekty.

[appbox appstore id1454088469 oldprice=“49Kč“]

Hydropuzzle

V této hře se stáváte technologickým superhrdinou, který používá jako nejnebezpečnější zbraň svůj mozek. Pokusíte se zabránit úniku vody z města, radioaktivním rybám nebo letním teplým vlnám. Pokuste se se svými úkoly vypořádat co možná nejlépe!

[appbox appstore id1294812505 oldprice=“25Kč“]

iPhone fb Unsplash

Dnes nejčtenější

.