Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Workspaces

Workspaces je skvělá aplikace pro uživatele, kteří pracují na více projektech zároveň. Zejména pro projektanty, programátory, studenty a učitele. Každý projekt, na kterém pracujeme, obsahuje spoustu zdrojů, jako jsou soubory, složky, aplikace, webové stránky či důležité e-maily. Jsou umístěny na různých místech vašeho počítače a pokaždé je musíte hledat. To způsobuje spoustu rozptýlení, ztrátu času a nakonec jste unavení z dalšího myšlení a otálení. Klíčovým rysem Workspaces je zapamatování si všech těchto zdrojů a jejich rychlé spuštění. Stačí kliknout na ikonu menu a na okamžik uvidíte všechny věci, které potřebujete pro svou práci. Můžete je otevřít jednotlivě nebo kliknutím na tlačítko START, které otevírá ty s fialovou tečkou.

[appbox appstore id1219826448 oldprice=“299Kč“]

Super Eraser: Photo Erase

Využijte aplikaci Super Eraser pro magické odstranění nežádoucích objektů z vašich fotografií! Běží na nejnovějších revolučních algoritmusech obnovení obrazu, provádí tu nejlepší retuš ze všech. Různé experimenty ukazují, že tato inteligentní aplikace vám poskytne lepší a přirozenější výsledky než jakékoli podobné nástroje.

[appbox appstore id986260950 oldprice=“179Kč“]

iWrite

iWrite je jednoduchý textový editor pro Mac. Snadno si zapíšete poznámky, myšlenky, nápady nebo jakékoli informace, které chcete uložit na později. Umožňuje vám základní úpravu textu, jako je kurzíva a tučný nebo podtržený text.

[appbox appstore id1022441331 oldprice=“79Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

GROOD

Din’s Curse

[appbox steam simple 217290 oldprice=9,99€]

Gorky 17

[appbox steam simple 253920 oldprice=4,99€]

Guards

[appbox steam simple 460340 oldprice=4,99€]

macos high sierra fb

Dnes nejčtenější

.