Zavřít reklamu

icon 242964_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

BatchProcessing
Aplikace BatchProcessing byla vytvořena pro co nejefektivnější a nejjednodušší zpracovávání velkého množství fotografií. Pokud potřebujete na své snímky přidat vodoznak, převrátit je, překonvertovat na jiný typ souboru, změnit velikost, přidat rámeček nebo změnit název vašich fotografií, tak jste našli tu správnou aplikaci.

[appbox appstore id1000163758 oldprice=“0,99€“]

Aeon Timer
Aeon Timer vám pomůže sledovat čas, který strávíte nad jednotlivými projekty. Stačí definovat hodinovou sazbu a cenové rozpětí a Aeon Timer udělá vše ostatní za vás. Aplikace umí automaticky pozastavit sledování času, ohlídat, aby váš Mac neupadl do spánkového režimu a také obsahuje rychlé a především přehledné menu.

[appbox appstore id723330958 oldprice=“0,99€“]

Music Tag
Music Tag je profesionální aplikací, která vám pomůže lépe a snadněji organizovat vaší hudební kolekci. S touto aplikací můžete lehce editovat informace jako název alba, rok vydání, písně, žánr, hodnocení, texty, přidávat komentáře a mnoho dalšího. Music Tag podporuje následující formáty: mp3, m4a, wma, wav, ogg, mka, au, caf, aiff, flac, ac3 a m4r.

[appbox appstore id999242964 oldprice=“6,99€“]

Galaxoid
Máte občas chuť se vrátit do dětství a znovu si zahrát dnes už retro hry? Skvělé, jelikož pro vás dnes máme hru Galaxoid, ve které se můžete vyřádit. Jedná se o vesmírnou arkádovou střílečku. Stahujte a zabodujte!

[appbox appstore id859737216 oldprice=“1,99€“]

Mac Apps 11

 

Dnes nejčtenější

.