Zavřít reklamu

icon 090353_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Designs for Mail
Designs for Mail je znamenitá kolekce 230 šablon pro Apple Mail. Stačí si vybrat tu nejzajímavější šablonu, přidat váš text a fotografie a poté zaslat tento jedinečný email vašemu klientovi, příteli, no vlastně komukoliv. Zcela určitě si vyberete nějakou šablonu, která přesně padne na váš styl.

[appbox appstore id583324230 oldprice=“19,99€“]

SHOGUN 2
Shogun 2 vám přináší nejvyšší válečné umění. Staňte se velitelem jednoho z dvanácti soupeřících klanů a využívejte své politické ambice, vojenskou genialitu a nemilosrdnou vychytralost ke sjednocení Japonska v 16.století. Ovládněte svůj klan, vyhrávejte těžké bitvy a dominujte nad ostatními klany.

[appbox appstore id803871479 oldprice=“49,99€“]

Iconie
S aplikací Iconie můžete jednoduše a rychle vytvářet ikony různých velikostí z vámi zvoleného obrázku. Stačí prostě obrázek přetáhnout do aplikace a během okamžiku je hotovo.

[appbox appstore id768666595 oldprice=“1,99€“]

File Information
Skvělý nástroj na prohlížení a vyhledávání jakýchkoliv typů souborů. File Information je jednoduchá, efektivní pomůcka, která vám nabízí možnost zjistit informace o jakémkoliv souboru jako např. autor dokumentu, velikost, lokaci, datum vytvoření a mnoho dalšího.

[appbox appstore id748210891 oldprice=“3,99€“]

Templates for MS Word
Tato aplikace vám přináší celou kolekci užitečných šablon pro Microsoft Office. Tato kolekce obsahuje 1 725 snadno použitelných předloh pro obchodní i osobní potřebu. Aplikace vyžaduje Microsoft Office 2008 či pozdější.

[appbox appstore id523592019 oldprice=“19,99€“]

DVD Ripper
Final DVD Ripper je vynikající nástroj pro konvertování DVD souborů na populární video soubory a extrahování audia z DVD. Aplikace je opravdu snadno použitelným konvertovacím softwarem. DVD Ripper také umožňuje editovat videa, např. ořezávat, upravit jas, kontrast, saturaci a další speciální efekty. Podporuje velké množství souborů.

[appbox appstore id937072440 oldprice=“9,99€“]

SuperDesktop
SuperDesktop vám umožní mít pěkně organizovanou a přehlednou obrazovku za pomocí jednoho kliknutí. Prostě skryje všechny vaše ikony. Můžete si vytvořit vícero virtuálních obrazovek, takže budete mít např. jednu obrazovku pro rozdělané projekty, druhou pro zákazníky apod. SuperDesktop vám také přináší možnost ukrýt jedním kliknutím všechny otevřené aplikace.

[appbox appstore id1044692832 oldprice=“1,99€“]

Split Lab
Split Lab je profesionální nástroj na rozdělování obrázků. Aplikace dokáže vytvořit kousky z PNG, TIFF a JPG obrázků jakýchkoliv velikostí a rozlišení. Split Lab je pro všechny, kdo potřebují vytvořit vysoce kvalitní rozdělení obrázků.

[appbox appstore id986090353 oldprice=“3,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.