Zavřít reklamu

Tisková zpráva: O počasí dokáže mluvit každý, ale připravit spolehlivou předpověď počasí je skutečným mistrovstvím. Vyžaduje si to množství znalostí z meteorologie a geografie, zkušeností s předpověďmi, ale i značnou dávku nadšení pro meteorologii. Tak vznikla i aplikace Počasí & Radar, která vám dennodenně přináší přesnou a spolehlivou předpověď počasí nejen pro Čechy a Moravu, ale i pro celý svět. Je kompletně v českém jazyce a k dispozici zdarma. Co všechno v ní najdete?

Meteoradar – počasí živě na vašem mobilu či tabletu

Meteoradar aplikace Počasí & Radar přináší pohled na aktuální průběh počasí (v 15minutových intervalech), ale i výhled na tři dny dopředu v hodinových intervalech. Na jedné mapě se bez nutných více prokliků zobrazí pohyb oblačnosti, déšť, bouřky či sněžení, přehled teplot pro lokality na celém světě. Radar je připravován s velkým odborným vkladem meteorologů, proto je poskytována předpověď počasí jednou z nejpřesnějších. Ovládá se velmi intuitivně a přirozeně, k dispozici jsou však i jednoduché vysvětlivky.

Všechno o počasí

Aplikace nabízí rychlý interaktivní přehled počasí v následujících 90 minutách hned na své úvodní stránce. V jednoduché grafické úpravě je dále k dispozici spolehlivá předpověď počasí na dnes v jednotlivých hodinách s teplotami, srážkami, silou a směrem větru, pocitovou teplotou, tlakem vzduchu a relativní vlhkostí. V dalším okně se nachází rozšířená 8denní předpověď s informacemi o UV indexu či východu a západu slunce. Dlouhodobá předpověď je zpracována v grafu a obsahuje informace o teplotě, dešťových či sněhových srážkách, možnosti výskytu bouřek, větru nebo naopak o převládajícím slunečném počasí v nadcházejících 14 dnech.

Proč byste ji měli vyzkoušet?

Kromě toho, že je aplikace Počasí & Radar nejoblíbenější aplikací mezi českými uživateli kvůli své přesnosti předpovědí a přehlednosti, má řadu jiných užitečných a praktických funkcí:

  • několik druhů praktických widgetů (také s hodinami) – jedním z nich je i výřez radaru vámi zvolené lokality,
  • vytvoření seznamu oblíbených lokalit,
  • výstrahy před nepříznivých počasím (i formou push-notifikací),
  • informace o teplotě moří v přímořských lokalitách a o sněhových podmínkách v mnoha lyžařských střediscích,
  • možnost tvorby fotografií s počasím,
  • zákaznická podpora v češtině,
  • možnost zakoupení licence Premium s jinými výhodami (větší přiblížení meteoradaru, meteoradar v 5minutových intervalech, zobrazení bez reklam),
  • verzi pro Android i iOS.
Aplikace-Pocasi&Radar_CS
Aplikace-Pocasi&Radar_CS

Dnes nejčtenější

.