Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Colorset – Coloring Book

Omalovánky jsou v dnešní době velice populární. Působí na nás totiž velice kladně, ať už díky snižujícímu stresu, tak pro rozvíjení představivosti. Přinášíme vám proto verzi pro děti i dospělé, která vám pomůže s naladěním pozitivní energie. Aplikace nabídne přes 300 omalovánek řazených do mnoha kategorií, širokou škálu barev a velmi jednoduché rozhraní. Své výtvory můžete snadno sdílet i na sociálních sítích.

[appbox appstore id1205123738 oldprice=“199Kč“]

Compass 54 Pro

Hledáte aplikaci pro pořádný kompas? Máme tu něco pro vás. Compass 54 Pro zobrazuje orientaci zařízení v reálném čase na magnetické pole. Máte možnost přepínat mezi skutečným a magnetickým severem. Získáte díky němu souřadnice své polohy, nadmořskou výšku či vaši rychlost. Nechybí ani informace o teplotě, vhlkost vzduchu, tlak či přepínání mezi stupnicí Celsia a Fahrenheita. Navíc je tu aktuální datum a čas, možnost přepínání mezi 12 a 24 hodinovým formátem, standartní, satelitní či hybrydní mapa a současná pozice.

[appbox appstore id458958949 oldprice=“25Kč“]

Depello – color splash photos

Depello je skvělá aplikace na úpravu vašich fotografií či obrázků. Jediné co musíte udělat, je klepnout na barvu, kterou chcete zvýraznit. Depello umožňuje vytvářet ohromující a účinné obrazy ve stupních šedi s pouhým poklepáním. Převádí vaše obrázky na černobílé, ale zachovává a zvýrazňuje barvu dle vašeho výběru pomocí nejmodernějších algoritmů počítačového vidění.

[appbox appstore id1065823748 oldprice=“79Kč“]

Weekly diary

Jednoduchý ale přesný! Weekly diary vám umožňuje vidět všechny vaše týdenní schůzky na první pohled. Diář nabízí čisté a bezstarostné rozhraní.

[appbox appstore id405792645 oldprice=“25Kč“]

Ice Age Hunter: E-Pro

Chtěli byste se na okamžit ocitnout v době ledové? Hra Ice Age Hunter vám to umožní! Budete mít možnost se utkat s obrovským množstvím nebezpečných šelem a ostatních zvířat. K dispozici budete mít spoustu zbraní, vozidel a určitá zvířata k přepravě. Hra má vysoce kvalitní grafiku a hratelnost. Přežití může být zábavné, ale bez lovu se zítřka nedožijete, tak do toho!

[appbox appstore id765755514 oldprice=“25Kč“]

Skyclock 2.2

Piloti, fotografové, lovci nebo stavební manažeři organizují venkovní činnosti pomocí Skyclocku! Je to perfektní předpovídač východu či západu slunce, soumraku a počasí. Díky Skylocku můžete naplánovat večerní golf se skvělým počasím!

[appbox appstore id376571701 oldprice=“49Kč“]

AdBlocker

Šetřere své data a zrychlete svůj Safari prohlížeč blokováním reklam, trackerů či zbytečných zdrojů. AdBlocker dá totiž sbohem veškerému nevyžádánému obsahu při brouzdání internetem. Nemusíte se tedy bát, že na vás na každé druhé stránce vyskočí další a další reklama. Aplikace pomáhá v průměru 2x rychleji procházet web a o 50% snižuje využití dat.

[appbox appstore id1018301773 oldprice=“149Kč“]

iPhone-X-fb

Dnes nejčtenější

.