Zavřít reklamu
  1. [appbox steam ]Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Dual Space: Social Manager

Dual Space: Social Manager je užitečná aplikace, která vám pomůže snadno a pohodlně spravovat všechny vaše účty na různých sociálních sítích. V aplikaci si také můžete nastavit maximální dobu, kterou chcete na jednotlivých sítích strávit.

[appbox appstore id1451285810]

Calamari Kid

V zábavné, pestrobarevné hře Calamari Kid bude vaším úkolem získat ten největší poklad na světě. Budete muset proplout nebezpečnými zákoutími v hlubinách oceánu a utkat se s různými podivnými stvořeními.

[appbox appstore id1127361846]

Tick Tock: A Tale for Two

Tick Tock: A Tale for Two je originální kooperativní puzzle hra pro dva hráče. Každý z obou hráčů hraje na vlastním zařízení. Se svým přítelem se ocitáte uvěznění v mystickém světě – abyste se z něj mohli dostat, musíte spolu vyluštit řadu náročných hádanek.

[appbox appstore id1357651989]

Battle Souls

Před dlouhými časy se na obloze objevil záhadný měsíc. Od té doby se svět začal pomalu hroutit a mizet v moři. Bohové opustili lidstvo a vydali se přes hory na sever. Někteří z lidí začali mít vize, v nichž za horami viděli zvláštní bránu. Hrstka dobrodruhů se rozhodla vydat se na cestu za nezodpovězenými otázkami.

[appbox appstore id1453168527]

Yeah Bunny 2

Yeah Bunny 2 je roztomilá, barvami hýřící plošinovka, kterou snadno zvládnete ovládat jedním prstem. Přenese vás do světa, plného roztomilých stvoření, kde si můžete dosyta vyhrát v některém ze sedmi světů.

[appbox appstore id1439575703]

Super Brawl Universe

Připojte se ke svým oblíbeným postavičkám z pořadů Nickelodeon a nechte je soupeřit v epických bitvách v této zábavné akční arkádové hře, představující kombinaci akční hry a story mode.

[appbox appstore id1339857870]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.