Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Video Converter Platinum

Video Converter Platinum je nejrychlejší video konvertor v App Store s nejvyšší kvalitou výstupu! Umožní vám přeměnit domácí DVD na MP4, MOV, WMV a další. Nechybí ani převádění mezi SD, HD, 1080p a 4K videi, které budou poté na vaší televizi pohlednější!

[appbox appstore id665538051 oldprice=“599Kč“]

Batch Photo Editor – Watermark, Resize and Effects

Snadno použitelná aplikace pro hromadné zpracování obrázků a textových vodoznaků. Můžete měnit velikost fotografií, otáčet je, upravovat barvy a přidávat více speciálních efektů. To vše a spoustu dalšího jedním kliknutím na tisíce fotografií najednou. Nikdy to nebylo jednodušší!

[appbox appstore id733743097 oldprice=“199Kč“]

Lossless Photo Squeezer – Reduce Image Size

Pomocí Lossless Photo Squeezer, jak už název napovídá, jednoduše snížíte velikost vašeho obrázku. Jedná se o profesionální kompresor velikosti obrazu, který sníží vaše PNG, JPEG a GIF fotografie bez jakýchkoli ztrát kvality! Můžete proto optimalizovat své položky, abyste ušetřili mnoho místa na pevném disku, a zároveň je mohli sdílet online mnohem rychleji.

[appbox appstore id704083918 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Gremlins, Inc.

[appbox steam simple 369990 oldprice=14,99€]

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

[appbox steam simple 259740 oldprice=7,99€]

Depraved

[appbox steam simple 762650 oldprice=22,99€]

Ancient Space

[appbox steam simple 249190 oldprice=19,99€]

macbook_slozky_fb

Dnes nejčtenější

.