Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Note-If Notes

Note-If Notes je jednoduchý software na poznámky. Napište své nápady při práci, pište si do něj svůj deník nebo co vás jen napadne. Program podporuje klávesové zkratky, umožňuje vytvářet poznámky z vyhledávacího okna, umí třídit složky podle tématu, je zde možnost označit si své oblíbené poznámky a v neposlední řadě nechybí podpora synchronizace mezi více zařízeními.

[appbox appstore id1092173510  oldprice=“279Kč“]

SQLTerminal

SQLTerminal je editor SQL databází, zahrnující Potgres, MySQL a SQLite. Pomocí této aplikace získáte rozšiřitelnou textovou oblast se všemi klávesovými zkratkami, díky kterým nemusíte například 100krát použít funkci zpět, abyste se dostali na chtěné místo. Nečekají na vás žádné nevyžádané reklamy, žádné nákupy a registrace!

[appbox appstore id1383432824 oldprice=“119Kč“]

Infographics Lab – Templates

Infographics Lab je rozšíření pro tovární Apple aplikace, jako jsou Pages, Numbers a především Keynote. Obsahuje položky pro prakticky každou příležitost. Od grafů a diagraů až po editovatelné mapy měst, států, zemí a regionů, doplněné širokým výběrem národních vlajek a symbolů. Nikdy nebylo snažší vysvětlit obchodní výsledky, složitosti průmyslu nebo zaměření jakékoli země!

[appbox appstore id577411683 oldprice=“599Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Space Ribbon

[appbox steam simple 501220 oldprice=9,99€]

Gnomes Garden: Halloween

[appbox steam simple 940790 oldprice=12,49€]

Thanksgiving Day Mosaic

[appbox steam simple 891710 oldprice=3,99€]

Lost Artifacts: Golden Island

[appbox steam simple 873900 oldprice=12,49€]

macbook_air_2018_fb

Dnes nejčtenější

.