Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejlepší ochranou displeje iPhonu je jednoznačně 3D Tvrzené sklo. Obzvlášť u iPhonů bez domovského tlačítka. Které sklo je ale to nejlepší? Nejlepší 3D Tvrzené sklo pro iPhone X,XS,XS Max či iPhone XR je jednoznačně s podlepením horních senzorů. Díky podlepení nedochází k zanášení senzorů prachem.

Nejlepší 3D Tvrzené sklo pro iPhone X,XS, XS Max či iPhone XR

Podlepení v horní části 3D Tvrzeného skla zaručuje dokonalou ochranu před usazením prachu. Nemusíte se tak obávat zhoršení čtečky FaceID, nebo nižší kvality selfie fotografií. 3D Tvrzené sklo dokonale kopíruje design displeje, takže nesnižuje jeho zobrazení a designově perfektně kopíruje jeho rámeček. Disponuje oleophobickou vrstvou na povrchu a 3D zaoblením, které zaručuje, že se Vám nebudou o hranu skla škrábat prsty. V balení u ochranného skla nechybí ani manuál v českém jazyce, díky kterému zvládne nalepení skla na iPhone opravdu každý. V případě zájmu je možné zajít přímo na kamennou prodejnu a nechat si  ochranné sklo na iPhone zdarma nalepit.

3D Tvrzené sklo PREMIUM je kompatibilní s většinou ochranných krytů. Nejdůležitější je rozhodně kompatibilita s originálními ochrannými kryty od Applu. Ochranné sklo je kompatibilní jak se silikonovým, tak s koženým krytem. Na iPhone XR je sklo samozřejmě kompatibilní s originálním průhledným krytem.

Jak 3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,XS Max či XR správně nalepit?

Součástí balení s 3D Tvrzeným sklem na iPhone X,XS,XS Max či XR jsou dva čistící hadříky. První je napuštěný isopropylovým roztokem, kterým dokonale očistíte povrch displeje od mastnot a nečistot. Druhým, suchým hadříkem displej očistíte od roztoku a připravíte pro  aplikaci skla. Jak správně při aplikaci postupovat? Podívejte se na přiložené video:

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Pokud Vás 3D Tvrzené sklo s podlepením horních senzorů oslovilo, můžete využít 20% slevy, která se skrývá pod slevovým kódem LSA. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Po uplatnění slevového kódu získáte toto 3D Tvrzené sklo za skvělých 479 korun!

3D Tvrzené sklo pro iPhone X,XS,XS Max, či iPhone XR získáte za 479 korun zde!

Nejlepší 3D Tvrzené sklo pro iPhone X,XS, XS Max, XR

Dnes nejčtenější

.