Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky náhlavních sluchátek od Beats, následující řádky vám udělají velkou radost. Apple totiž před malou chvílí světu představil limitovanou edici sluchátek Studio3 Wireless Neymar Jr. Custom Edition – tedy edici věnovanou fotbalistovi Neymarovi k jeho 27. narozeninám, které oslavil včera, tedy 5. února. 

Přestože se sluchátka neliší ničím jiným než svým designem, mají rozhodně čím zaujmout. Grafitti na jejich vnější totiž vzdávají hold pouličnímu fotbalu v ulicích brazilského Sao Paula. Některé znaky pak znázorňují Neymarovu sílu charakteru či jeho schopnosti přizpůsobit se na hřišti i mimo ně jakékoliv situaci – tedy alespoň dle Applu a popisu na jeho webu. Vnitřní stranu, která je černá a vytváří parádní kontrast s bílým vnějškem, pak zdobí číslo 10, které Neymar nyní nosí ve francouzském klubu Paris Saint-Germain. Krom toho desítka symbolizuje i deset let trvající Neymarovu kariéru, kterou odstartoval v 17 letech. 

Začali jste si na tato sluchátka brousit zuby? Bohužel vás budeme muset zklamat. K objednání jsou totiž jen na americkém Online Apple Storu a je pravděpodobné, že to tak kvůli tomu, že se jedná o limitovanou edici, i zůstane. Jejich cena je 349,95 dolarů a přesné datum zahájení jejich prodeje ještě není známé. Vzhledem k tomu, že měl Neymar narozeniny již včera, je však poměrně pravděpodobné, že Apple jejich prodej spustí skutečně brzy. Pokud tedy máte zrovna cestu do USA a sluchátka se vám líbí, určitě si naplánujte do některého z Apple Storů návštěvu. 

beats neymar

Dnes nejčtenější

.