Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Mount Burnmore

Mount Burnmore je hrou a aplikací pro cvičení v jednom. Každý den je pro vás připraveno několik logických puzzlů, které musíte vyřešit svým pohybem. Jedná se o bludiště, ve kterých se musíte dostat k pizze k čemuž vám pomůže právě pohyb a vaše Apple Watch.

[appbox appstore id1154862438 oldprice=“29 Kč“]

WorkBreaker

Tato aplikace je skvělým pomocníkem v práci. Hlídá, jak dlouho pracujete na daném projektu, zda máte dostatečné pauzy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1037894156 oldprice=“29 Kč“]

Alti – Minimalist Travel Altimeter & Compass

Alti je aplikací s krásným a minimalistickým designem, která slouží jako výškoměr a kompas. Vybrat si můžete z celé řady barev a poté se už můžete nechat vést podle GPS kompasu.

[appbox appstore id859451405 oldprice=“89 Kč“]

Speedometer GPS+

Speedometer GPS+ měří vaši rychlost v autě či na kole. Kromě toho také můžete zobrazit čas jízdy, maximální a průměrnou rychlost či například ujetou vzdálenost.

[appbox appstore id541913955 oldprice=“119 Kč“]

Today I´m…

Pokud si chcete každý den psát deník, mrkněte na Today I´m… Do aplikace vždy vyplníte, jaká je vaše nálada a co jste daný den dělali. Odměnou vám je kromě možnosti přečíst si každý záznam i pěkný graf s náladami v jednotlivých dnech.

[appbox appstore id687450630 oldprice=“29 Kč“]

Retro Pixel

Retro Pixel je skutečné retro. Jedná se o klasickou plošinovku v krásném retro stylu, navíc s efektem připomínajícím staré CRT televizory. Připraveno je přes 80 levelů.

[appbox appstore id1446210488 oldprice=“29 Kč“]

iphone xs official fb

Dnes nejčtenější

.