Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Každému se to někdy stalo a komu ne, toho to brzy čeká. iPhone vám vyklouzne z ruky nebo kapsy a upadne na zem. Vezmete ho do ruky a displej je prasklý.

iphonecare-obrazek1

Co teď?

Servisy provádějící mimozáruční opravy iPhonů se nachází dnes již na každém rohu a liší se kvalitou provedené práce, cenou, rychlostí opravy a použitými díly.

Kam jít?

Nabídky všech těchto servisů najdete na srovnávači iPhoneCare.cz, kde si můžete vybrat servis ve vašem okolí, servis s nejlepší cenou, nejlepším ověřeným uživatelským hodnocením nebo servis, kde prokazatelně montují originální díly.

iphonecare-obrazek2

Chci slevu

Na srovnávači iPhoneCare.cz si můžete u vybraných servisů zakoupit voucher na opravu displeje nebo výměnu baterie se slevou. Stačí zadat email a poslat přes internet zálohu 10% ze zlevněné částky. Na email vám přijde kód voucheru, který ve vybraném servisu sdělíte během placení doplatku a je to.

Doporučte iPhoneCare

Jestli máte ve svém okolí uživatele iPhonu, které trápí prasklý displej nebo baterie se slabou výdrží, můžete se stát propagátorem srovnávače iPhoneCare.cz. Doporučíte těmto lidem opravu se slevou a získáte provizi 2,5 % z ceny opravy.

iphonecare fb

Dnes nejčtenější

.