Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Translate Tab

Translate Tab je opravdu velmi šikovným nástrojem. V horní stavové liště vám zobrazí ikonu, pod kterou se skrývá okno pro překlad. Vložíte text, vyberete z jakého a do jakého jazyka se má text přeložit a ihned máte výsledný text. Aplikace podporuje přes 100 jazyků a také Dark Mode.

[appbox appstore id458887729 oldprice=“449 Kč“]

The File Converter

S The File Converter si poradíte s převodem obrovského množství formátů. Vložíte zdrojový soubor, vyberete do jakého formátu se má převést a během chviličky je hotovo. Namátkou můžeme zmínit podporu PDF, MP4, jpg, doc, png, MKV a mnoho dalších.

[appbox appstore id995353577 oldprice=“199 Kč“]

Stock News

Účel této aplikace poznáte už z jejího názvu – má přinášet burzovní novinky a zprávy. Vyberete si, jaké akcie chcete v reálném čase sledovat. Můžete si zobrazit několik druhů grafů a tabulek a výsledky dále filtrovat.

[appbox appstore id532181823 oldprice=“249 Kč“]

Steam

Rise of the Tomb Raider

Druhý díl z restartované značky s Larou Croft v hlavní roli nás zavede jednak do vzpomínek na mládí hlavní hrdinky, ale také na mnoho zajímavých míst po celém světě. Výborný příběh, krásná grafika a známá hratelnost jsou hlavními klady tohoto titulu. Aktuální cena je 9.99€, bohužel Steam nespolupracuje tak, jak by měl a níže v boxu se zobrazuje původní cena.

[appbox steam simple 391220 oldprice=“49.99 €“]

Euro Truck Simulator 2

Hra Euro Truck Simulator 2 od českého studia SCS Software z vás udělá řidiče kamionu. Přesněji řečeno majitele spediční firmy a řidiče v jednom. V tomto základním „balení“ na nás čeká přes 60 evropských měst a obrovské množství silnic a dálnic. Pokud je vám to málo a titul vás bude bavit, k dispozici je celá řada DLC, které přidávají nové oblasti. Aktuální cena je 4.99€, bohužel Steam nespolupracuje tak, jak by měl a níže v boxu se zobrazuje původní cena.

[appbox steam simple 227300 oldprice=“19.99 €“]

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Tento titul nás zavede do Japonska roku 1615, kdy zuří nepokoje a vzpoury. Vy převezmete kontrolu nad týmem pěti specialistů, kdy každý disponuje jinými schopnostmi. Hratelností je Shadow Tactics podobný například legendárním Commandos, ale svým zasazením je zcela unikátní.

[appbox steam simple 418240 oldprice=“39.99 €“]

macbook_air_2018_fb

Dnes nejčtenější

.