Zavřít reklamu

Ako sme si už za posledné roky zvykli, digitálny obchod App Store nepredstavuje jediné miesto, kde si môžme zaobstarať herné tituly na naše jablčné počítače. Každomesačné akčné zľavy spoločností Humble Bundle a Steam dokazujú, že špičkové herné tituly je možné vlastniť aj za zlomok ceny, pokiaľ sa vám podarí hľadať v správnom čase na správnom mieste. Zľavy od Valve však vrcholia v obrovskom letnom výpredaji na Steame, ktorý nazvali veľmi príznačne: Intergalaktický výpredaj. Počas nasledujúceho časovo obmedzeného obdobia preto bude možné si uchmatnúť známe AAA tituly na Mac a samozrejme aj na PC za mikroskopické ceny.

Pravidlo, že na Macoch si nemôžeme zahrať kvalitné tituly zo svetovej produkcie už dávno neplatí. Treba síce uznať, že podpora pre iProdukty nie je tak rozšírená ako v prípade PC, no aj v tomto prípade je výber celkom solídny. A čo viac, v poslednej dobe sme mohli byť svedkami stále častejšej iniciatívy známych developerov, ktorí prejavujú snahu priniesť ešte väčšie množstvo herných titulov na obrazovky zariadení od Applu.

Steam tentokrát uvádza naozaj dychberúce zľavy na väčšinu herných titulov, ktoré si teraz vieme dopriať doslova za pár drobných. Ak hry na počítači nezvyknete hrať veľmi často a doteraz ste pochybovali, či sa vám oplatí míňať peniaze za niečo čo využijete maximálne raz alebo dvakrát do mesiaca, vhodnejšia chvíľa na kúpu sa v dohľadnej dobe nenaskytne. V ponuke nájdete stálice ako Batman: Arkham Asylum alebo sériu Borderlands, ktoré sú teraz dostupné za pár Kč.

Výber je naozaj veľký, takže si každý hráč určite nájde svoju vlastnú preferenciu. Akcia je však limitovaná, preto neváhajte dlho. Intergalaktický letný výpredaj od Steamu trvá iba do 5. júla (července). 75 – 90 % zľavy na vybrané tituly sa tak skoro opakovať nebudú, takže ak túžite po nejakom novšom hernom kúsku, alebo si len chcete nostalgicky zaspomínať na obľúbenú hru, teraz je ten správny čas. V nasledujúcich appboxoch nájdete štvoricu najobľúbenejších AAA titulov na MacOS, ktoré sú ako inak, dostupné za zlomok pôvodnej ceny. Všetky zľavnené tituly, ako aj celú hernú knižnicu služby Steam, nájdete na tomto odkaze.

[appbox steam 35140]

[appbox steam 49520]

[appbox steam 550]

[appbox steam 8930]

Steam

Dnes nejčtenější

.