Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Pixelmator Pro

Velmi oblíbený photo editor Pixelmator nyní můžete získat se slevou. Aplikace obsahuje všechny potřebné funkce a nástroje i pro profesionální úpravu fotografií a soupeří u uživatelů především s Photoshopem.

[appbox appstore id1289583905 oldprice=“1.039 Kč“]

Chaos Control: GTD To-Do List

V Chaos Control budete spravovat své pracovní i osobní úkoly. Můžete vytvářet projekty, organizovat veškeré úkoly, plánovat jednotlivé dny a to vše synchronizovat i s iPadem či iPhonem. Potěší také přítomnost tmavého módu.

[appbox appstore id1071244525 oldprice=“599 Kč“]

h Checkers

h Checkers je klasická stolní hra Dáma. Můžete ji hrát proti svému kamarádovi (offline i online), ale také proti umělé inteligenci. U ní si samozřejmě vyberete z několika obtížností.

[appbox appstore id474208408 oldprice=“59 Kč“]

Steam

Northgard

Strategie Northgard je založena na severské mytologii a budete v ní mít na povel klan Vikingů. Založíte svůj tábor, budete prozkoumávat nový kontinent, sbírat suroviny a samozřejmě se snažit přemoci ostatní klany.

[appbox steam simple 466560 oldprice=“27.99 €“]

Beholder 2

Beholder 2 je stylizací opravdu zajímavým titulem. Stanete se v něm novým zaměstnancem ministerstva v totalitním státu. Čeká vás mnoho rozhodování a možná se nakonec stanete i samotným ministrem. Nebo zvolíte jinou cestu?

[appbox steam simple 761620 oldprice=“14.99 €“]

Mosaics Galore

Především dětem je určen titul Mosaics Galore. Jeho obsahem je mnoho puzzlů a mozaiek, které je nutné složit. Celkem hra obsahuje 120 levelů.

[appbox steam simple 567150 oldprice=“3.99 €“]

Dnes nejčtenější

.