Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Mate – Talk and Translate

Mate je aplikací sloužící jako překladač. Dokáže přeložit text, ale i mluvené slovo a hlavně je implementována i do iMessage, což může být opravdu velmi užitečná funkce. Navíc vás naučí výslovnost každého slova a podporuje 103 jazyků včetně češtiny i slovenštiny.

[appbox appstore id1073473333 oldprice=“299 Kč“]

Time Manager – Daily Time Tracker

V Time Manager si jednoduše můžete zaznamenávat vaše denní rutinní úkoly i jednorázové projekty. U všech vidíte celkový čas a appka obsahuje i přehledné a hezky zpracované grafy s tím, jak si vedete za posledních několik dnů.

[appbox appstore id989641734 oldprice=“59 Kč“]

Who´s Mining?

Velmi zajímavou logickou hrou je Who´s Mining? V ní máte za úkol spojovat minimálně tři kameny se stejnou hodnotou. Ta se jim zvyšuje tím, že s nimi pohybujete, takže je potřeba před každým tahem přemýšlet. Navíc obsahuje titul ještě několik prvků, které obohatí hratelnost, takže vás jistě bude bavit.

[appbox appstore id965855468 oldprice=“59 Kč“]

Yesterday Origins

Adventura Yesterday Origins staví především na krásné stylizaci a originálním příběhu. Během hraní budete řešit různé hádanky a pohybovat se mezi středověkem a současností.

[appbox appstore id1255966210 oldprice=“149 Kč“]

Candleman: find yourself

Zajímavý zážitek slibuje titul Candleman: find yourself. V něm se ujmete role svíčky, která však dokáže hořet pouze deset sekund. S ní se vydáváte na dobrodružství plného temnoty a zajímavých míst.

[appbox appstore id1258488476 oldprice=“149 Kč“]

AllStarSlams

Fanoušci basketbalu jistě vyzkouší AllStarSlams. V této hře se budete snažit, coby basketbalista, o co nejzajímavější smeč. Kromě různých otoček a prvků s míčem můžete do cesty postavit také mnoho překážek, které se budete snažit přeskočit. Každý koš si poté můžete pustit v replayi a ten si uložit.

[appbox appstore id1097341554 oldprice=“149 Kč“]

iphoneios12-fb

Dnes nejčtenější

.