Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Event Countdown Timer
Event Countdown Timer je užitečnou aplikací, která vám připomíná dny, které zbývají do vámi zadané události za pomocí vašich vlastních fotografií. Aplikace nabízí tu nejjednodušší a zároveň krásnou možnost, jak mapovat vaše dny. Event Countdown nabízí sedm přednastavených kategorií (událost, narozeniny, zábava, dovolená, život, láska a studium) a pomocný widget. Ke každé události si můžete přidávat hlasové poznámky.

[appbox appstore id1144921988 oldprice=“0,99€“]

Ads Blocker
Ads Blocker vám umožní blokovat webový obsah, který vás ruší při prohlížení webových stránek. Aplikace blokuje reklamy, ukrývá sociální tlačítka a chrání vaše soukromí. Díky Ads Blocker se můžete rozhodnout, který obsah opravdu chcete vidět. Automaticky odstraní jakoukoliv reklamu z webové stránky, takže budete moct prohlížet rychleji a nebude vás nic rušit.

[appbox appstore id1154845607 oldprice=“0,99€“]

Photo Collage Lab
S Photo Collage Lab můžete začít přidávat krásnou typografii, strhující filtry, zajímavé efekty, samolepky a různé tvary na vaše snímky a lehce je sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1114630452 oldprice=“1,99€“]

DriveBox HD
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

Sketchify
Sketchify nabízí prostou a zároveň efektivní cestu, jak zachytit vaše myšlenky a nápady. Všechna vaše zařízení v reálném čase synchronizují každý tah, který provedete. Vaše práce je organizována do poznámkových bloků, do kterých můžete přidávat nadpisy. Aplikace nabízí pěkné a čisté uživatelské prostředí.

[appbox appstore id642833379 oldprice=“3,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny nabízí 5 odlišných postav a 100 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“0,99€“]

Slide Circus
Slide Circus je zábavnou, elegantní a návykovou puzzle hrou pro každého. Vaším úkolem je posouvat dlaždice, což vypadá doopravdy snadno, ale možná realita bude trochu jiná. Aplikace zatím nabízí 90 designově pěkných levelů a sami si můžete vytvořit vlastní puzzle s pomocí vašich fotek. Své puzzle hry můžete sdílet s přáteli. První verze Slide Circus je pro všechna iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id542671190 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id542671481 oldprice=“1,99€“]

Swipe Master
Swipe Master je jednoduchá a návyková minihra, která opravdu prověří vaše myšlení. Ovladatelnost hry je velmi snadná: stačí pomocí gesta swipe směrovat šipky – vybarvenou ve směru šipky a pruhovanou šipku opačným směrem. Lehce se to zapamatuje, ale nespletete se?

[appbox appstore id908219525 oldprice=“7,99€“]

App Store apps

Dnes nejčtenější

.