Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

PDF to Word Converter – to DOC

Funkce této aplikace poznáte už z jejího názvu. Dokáže převést PDF dokument do .doc/.docx formátu. Celý proces je velmi jednoduchý a vyžaduje po uživateli pouze pár kliknutí a nebudete ani dlouho čekat – PDF dokument se 100 stránkami zvládne převést do jedné minuty.

[appbox appstore id862302480 oldprice=“449 Kč“]

Pikka – Color Picker

Pracujete s grafikou a potřebujete často vybírat vhodnou barvu? Usnadněte si práci s appkou Pikka. Můžete vybrat jakýkoliv bod na monitoru, který se poté uloží do clipboardu v předem určeném formátu. Kód si poté jednoduše zkopírujete a vložíte kamkoliv potřebujete. Samozřejmostí aplikace je i knihovna všech barev.

[appbox appstore id1195076754 oldprice=“199 Kč“]

Steam

Valley

Valley je first person adventurou, ve které vás čekají prvky skákačky a hledání skrytých předmětů. Hra zaujme především zajímavým grafickým zpracováním a příběhem, který je v ní ukrytý.

[appbox steam simple 378610 oldprice=“19.99 €“]

Pillars of Eternity

Pillars of Eternity je klasickým RPG a nabízí velmi zajímavě zpracované souboje. Recenze chválí především skvělý příběh, množství veškerého obsahu ve hře a rozmanitý herní svět.

[appbox steam simple 291650 oldprice=“27.99 €“]

Crypt of the NecroDancer

Crypt of the NecroDancer nabízí obravdu unikátní hratelnost založenou na rytmické hudbě. Do jejího rytmu se pohybují nepřátelé a musíte i vy, pokud chcete uspět. Čeká vás spousta soubojů s mnoha nepřáteli, včetně těžkých bossů.

[appbox steam simple 247080 oldprice=“14.99 €“]

Hacknet

Hacknet zaujme všechny, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hackerem. Budete ručně zadávat příkazy, žádné jednoduché klikání nečekejte. Spouštíte hackovací programy, odemykáte počítače a plníte čím dál komplikovanější úkoly.

[appbox steam simple 365450 oldprice=“9.99 €“]

macbook apple fb

Dnes nejčtenější

.