Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

PDF OCR X Enterprise Edition

S PDF OCR X Enterprise Edition přetvoříte své PDF dokumenty a obrázky v textové dokumenty, případně z něho uděláte PDF, ve kterém lze hledat podle textu. Jedná se o skvělý nástroj, který můžete využít v mnoha příležitostech. Obsahuje podporu pro více než 60 jazyků, včetně češtiny i slovenštiny.

[appbox appstore id517543576 oldprice=“899 Kč“]

Video Converter Pro – MP4/MP3

Tato aplikace vám umožní převést video z mnoha formátů do MP3 či MP4 a to následně oříznout podle vašich představ. Podporovaných formátů je opravdu nepřeberné množství, jejich kompletní seznam naleznete v App Store v popisu aplikace.

[appbox appstore id882289078 oldprice=“599 Kč“]

Steam

For The King

For The King je strategické RPG, ve kterém nás čeká náročné dobrodružství. Titul si užijeme jak v singlu, tak i v lokálním či online multiplayeru. Celkem vás čekají čtyři příběhy.

[appbox steam simple 527230 oldprice=“19.99 €“]

The Long Journey Home

Sci-fi The Long Journey kombinuje open world s mnoha galaxiemi a planetami s prvky strategického RPG. Herní svět je náhodně generovaný, takže vás čeká zcela unikátní zážitek, ve kterém se setkáte s různými mimozemskými rasami, se kterými budete tvořit spojenectví. Dále budete hledat poklady, tvořit posádku, bojovat v turnajích a vyjednávat.

[appbox steam simple 366910 oldprice=“29.99 €“]

Shelter 2

V Shelter 2 se ujmete role matky – vlčice, která se stará o svá mláďata. Ty musíte samozřejmě ochránit, nakrmit, naučit je pít z řeky. Zajímavý námět i grafické zpracování dělají z tohoto titulu opravdu unikátní zážitek.

[appbox steam simple 275100 oldprice=“14.99 €“]

Serial Cleaner

A unikátní námět má také hra Serial Cleaner. V ní se stanete profesionálním uklízečem, avšak nebudete vytírat a vyhazovat odpadky, ale uklízet místa činu. Postarat se musíte o těla, stopy krve a také je vašim úkolem zbavit se potenciálních důkazů. Kromě hlavní kampaně se můžete pustit také do mnoha výzev.

[appbox steam simple 522210 oldprice=“14.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.