Zavřít reklamu

Na nedávném DesignerConu 2018 v kalifornském Anaheimu se objevila věc, kterou by chtěl mít doma nejeden fanoušek Applu. Philip Lee, honkongský návrhář hraček, je velkým fanouškem Applu. Vytvořil tedy plyšovou hračku, která vypadá jako původní Mac.

Plyšový Mac  je velikostně podobný skutečnému Macu. Ačkoliv Lee nemůže použít logo Applu kvůli možným právním tahanicím, výrobek obsahuje velké množství detailů, které hned při prvním pohledu evokují právě původní Mac. Plyšová hračka má ruce a nohy, na kterých dokonce dokáže stát. „Obličej“ tvoří obrazovka, na které jsou dva obrazové body, které mají představovat oči. Protažený slot pro disk pak vyobrazuje zakřivená ústa.

Philip Lee je velmi talentovaným designérem a několikrát už o tom své okolí přesvědčil. Nedávno jsme vás informovali o jednom z jeho minulých počinů. Lee vytvořil figurky pojmenované jako iBot G3, které vycházely z designu legendárního iMacu G3, od jehož představení letos uplynulo už dlouhých 20 let. I přes menší rozměry figurky Lee dokázal vyobrazit velké množství detailů jako jsou průhledný plast, zdířky pro napájení nebo ventilátory. Ruce a nohy této figurky se dají oddělit a díky dodávané myši a klávesnici lze tak mít na stole skvělou miniaturu iMacu G3. Na obrázky se můžete podívat v našem minulém článku, ve kterém naleznete rovněž odkaz pro koupi takové figurky. Její cena je 39 dolarů. Plyšový Mac se však bohužel zatím neprodává.

PlushClassicbot-fb

Dnes nejčtenější

.