Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Be Focused Pro – Focus Timer

Prokrastinace je strašákem většiny lidí, kteří pracují na počítači. Be Focused Pro se vám pokusí se více soustředit na vaše úkoly. Můžete si v ní spravovat všechny projekty a úkoly, každý z nich poté aktivovat a aplikace vám měří čas, který vám jeho splnění zabere. Nastavit si můžete i krátké a dlouhé pauzy, na které jste poté upozorněni.

[appbox appstore id961632517 oldprice=“149 Kč“]

WiFi Explorer

Tato appka vám pomůže se scanováním, monitorováním a následným řešením případných potíží s vaší bezdrátovou sítí. Podporovány jsou 2.4 i 5 GHz sítě a aplikace pracuje se sítěmi 802.11a/b/n/ac/ax.

[appbox appstore id494803304 oldprice=“599 Kč“]

Affinity Photo

Vybrat správnou aplikaci na úpravu fotek může být oříšek. Pokud jste právě nyní v procesu vybírání té ideální, určitě byste měli zvážit i Affinity Photo. Kromě velkého množství funkcí a nástrojů, kterými aplikace disponuje, potěší také podpora formátu PSD pro projekty uložené ve Photoshopu.

[appbox appstore id824183456 oldprice=“1.299 Kč“]

Affinity Design

Affinity Design je profesionální aplikací pro tvorbu a úpravu grafiky. Samozřejmostí je široká nabídka funkcí a podpora nejpoužívanějších formátů.

[appbox appstore id824171161 oldprice=“1.299 Kč“]

The Sims 2: Super Collection

The Sims je dnes už legendární série a její aktuální díl se pyšní číslovkou 4. Pokud však váš Mac není tak silný, abyste na něm nové díly rozjeli, útěchou by vám mohl být titul The Sims 2. Ten je u mnoha hráčů tím nejoblíbenějším a Super Collection navíc nabízí 6 velkých rozšíření a 3 balíčky s mnoha předměty do hry.

[appbox appstore id883782620 oldprice=“899 Kč“]

Steam

Substance Painter 2019

Na Steamu obvykle vídáme pouze hry, avšak najdou se i výjimky. Tou je například Substance Painter 2019, tedy nástroj na vytváření profesionálních textur a objektů do her. K dispozici je obrovské množství nástrojů, pomocí kterých vytvoříte téměř cokoliv vás napadne od různých monster až po textury přírody. Po zakoupení budete mít k dispozici zdarma více než 1 700 assetů od komunity.

[appbox steam simple 978680 oldprice=“126.99 €“]

Badminton Warrior

Spojení badmintonu a akční hry podobné těm, které známe ze starých arkádových automatů? Zní to opravdu zvláštně, ale díky Badminton Warrior si tuto kombinaci můžeme vyzkoušet. Vaší zbraní bude samozřejmě badmintonová raketa a míčky poslouží jako náboje.

[appbox steam simple 956360 oldprice=“8.19 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.