Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

YogaMe – Focus on yoga training

Vítejte v YogaMe, aplikaci, na které odpovědný tým pečlivě pracoval celých šest let. Za tu dobu se mu podařilo vypracovat profesionální aplikaci se širokou nabídkou cvičení doslova pro každého, od začátečníka až po mistra.

[appbox appstore id1441944080]

Weather Against Humans.

Brutálně upřímných a třeskutě vtipných aplikací pro předpověď počasí není nikdy dost. Weather Against Humans nabízí přesnou předpověď, okořeněnou vtipnými frázemi. Bez reklam, bez premium verze.

[appbox appstore id1448120627]

King Crusher

V King Crusher si můžete sestavit tým bojovníků, sestávající z dvanácti jedinečných postav, a zamířit k vítězství. Do cesty se vám postaví mocní králové – vaším úkolem bude ovládnout jejich království a shodit je z trůnu. Promyslete si strategii a pusťte se do hry.

[appbox appstore id1394104532]

Tap! Captain Star

Tap! Captain Star je roztomilá, ale svižná akční hra s líbivou grafikou. Objevujte záhadný vesmír a najděte svou vlastní cestu do všech 88 konstelací. Se svým vlastním týmem poražte nepřátelské mimozemšťany.

[appbox appstore id1439563735]

VMOD

VMOD je jednoduše vyhlížející, ale nápaditá a originální hra, která řádně zaměstná vaše mozkové závity. Klepnutím aktivujte všechna tlačítka a pokuste se přijít na to, jak vzájemně fungují.

[appbox appstore id1291390392]

Hex Blaster

Ve hře Hex Blaster vás čekají nekonečné hodiny zábavného sestřelování barevných šestiúhelníků za účelem získání co nejvyššího počtu bodů. Plňte zadané úkoly a v průběhu hry odemykejte nové skiny.

[appbox appstore id1438788106]

iPhone-XS-FB

Dnes nejčtenější

.