Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

PAUSE – Relaxation at your fingertip

Aplikace PAUSE vychází ze starobylého Tai Chi a pomůže vám s relaxací. Budete k tomu potřebovat pouze jeden prst, se kterým se pomalu pohybujete po celé obrazovce svého zařízení.

[appbox appstore id991764216 oldprice=“59 Kč“]

Car Road Cross

Velmi podobná stylizace, jako Crossy Road, ale jiná hratelnost. To je Car Road Cross. V této hře svým ťukáním zastavujete pohybující se části silnice tak, aby auto mohlo bezpečně přejet a nespadlo. V případě pádu samozřejmě začínáte znovu.

[appbox appstore id1393779837 oldprice=“89 Kč“]

Reckless Getaway

V Reckless Getaway se ve vozidle snažíte ujet policii. Pomáhají vám v tom speciální power-upy, skoky i okolní doprava. Postupně si odemykáte nové tratě, kterých je celkem 16.

[appbox appstore id447149103 oldprice=“29 Kč“]

Spite & Malice

Spite & Malice je karetní hrou, kterou si užijete jak sami, tak i v online multiplayeru. Pro její naučení slouží právě singleplayerový mód se třemi úrovněmi obtížnosti. Poté se již můžete pustit do online zápolení proti přátelům nebo náhodným hráčům z celého světa.

[appbox appstore id302981385 oldprice=“59 Kč“]

Crazy Hoop

Otestujte své reflexy. To je hlavním heslem hry Crazy Hoop, ve které musíte vždy zastavit šipku u správné barvy a dosáhnout tak nejvyššího skóre. Na jakém čísle skončíte?

[appbox appstore id1094410904 oldprice=“29 Kč“]

I.F.O

Hra I.F.O nás vrátí do dětských let a parádních videoher do ruky. Jednoduchým ovládáním, kdy pouze nakláníte letadlo doleva či doprava, se snažíte sestřelit všechna nepřátelská UFO a získat tak nejvyšší skóre, než přijdete o všechny životy.

[appbox appstore id1186578744 oldprice=“59 Kč“]

Tower of Hanoi Puzzle

Logický puzzle titul Tower of Hanoi Puzzle přináší známou hru s pyramidami na naše iOS zařízení. Cílem je postupným přeskládáváním mezi třemi kolíky docílit toho, že všechny části budou na sobě sestupně podle velikost.

[appbox appstore id426632681 oldprice=“59 Kč“]

iphone x ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.