Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

ReadKit

ReadKit je užitečná aplikace sloužící jako RSS čtečka, případně také jako místo, kam si uložíte zajímavý článek na pozdější přečtení. Obsahuje zdroje ze služeb jako je Instapaper, Pocket, Pinboard, Feedly a mnoho dalších, takže si každý jistě vybere.

[appbox appstore id588726889 oldprice=“299 Kč“]

IconKit: The Icon Resizer

Každý vývojář aplikací musí pro tu svou vytvořit i ikonu a IconKit vám pomůže nastavit správnou velikost pro každé použití té vaší. Ta může být poté použita v iOS, watchOS, CarPlay, iMessage i macOSS aplikacích.

[appbox appstore id507135296 oldprice=“89 Kč“]

Hearts Cards

Hru Srdce zná zřejmě každý, kdo někdy dříve používal Windows. Byla velmi oblíbenou karetní hrou, jejichž pravidla jsou velmi jednoduchá. Nyní si ji můžete zahrát i na svém Macu díky Hearts Cards. Cíl je jednoduchý – zbavit se karet dříve, než vaši soupeři. Na výběr máte dvě úrovně obtížnosti a aplikace podporuje i full screen a retina rozlišení.

[appbox appstore id426141277 oldprice=“89 Kč“]

Steam

Tropico 6

Tropico je velmi známou herní sérií, ve které se ujmete role diktátora na tropickém ostrově. Staráte se o finance, stavíte budovy, určujete zákony, obchodujete. Chystaný šestý díl přijde i s několika novinkami a vy si jej nyní můžete předobjednat s 10% slevou.

[appbox steam simple 492720 oldprice=“49.99 €“]

Mafia III

První i druhý díl Mafie je považován za české hry, navíc za možný ty nejúspěšnější v historii. Třetí díl sice už nevznikal pod taktovkou českých vývojářů a odnesl si za své zpracování množství kritiky, ale rozhodně se nejedená o vyloženě špatnou hru. Pokud chcete zažít zajímavý příběh z ještě zajímavějšího prostředí Ameriky roku 1968, určitě hru vyzkoušejte.

[appbox steam simple 360430 oldprice=“39.99 €“]

ARK: Survival Evolved

Mix dinosaurů a neznámých technologií na tropickém ostrově? Přesně to je ARK: Survival Evolved, který je survival hrou v otevřeném světě. Těžíte suroviny, stavíte si obydlí, ochočujete dinosaury, na kterých poté můžete jezdit. Kromě toho se musíte starat o jídlo a pití a zkrátka o přežití.

[appbox steam simple 346110 oldprice=“54.99 €“]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.