Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Home Inventory

Home Inventory je pomocníkem do domácnosti, který vám pomůže schraňovat a organizovat účtenky, záruční listy, návody k elektronice a další důležité dokumenty. Každou věc ve vašem „katalogu“ si můžete i vyfotit a hledání účtenky tak bude opravdu snadné. K dispozici máte také aplikaci pro iPad a iPhone, takže budete mít tyto informace neustále u sebe.

[appbox appstore id413564952 oldprice=“1.039 Kč“]

The Secret of Monkey Island: Special Edition

Legendární hru The Secret of Monkey Island si nyní můžete zahrát v této speciální edici. Adventura je předělána do líbivého grafického kabátku, obsahuje předělané audio a zcela nový systém nápovědy pro hráče. Můžete se tak pustit do řešení záhady Opičího ostrova jakoby se jednalo o zcela novou hru.

[appbox appstore id415739978 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Graveyard Keeper

Simulátorů si už můžete vyzkoušet opravdu hodně… co takhle kariéra hrobníka? V Graveyard Keeper se stanete správcem kostele a přilehlého hřbitova a čekají na vás všechny činnosti s tím spojené. Budete se starat o kostel a jeho okolí, získávat suroviny, pohřbívat mrtvé. Jedná se zkrátka o velmi zajímavý koncept v pixelartové grafice, který byste neměli minout.

[appbox steam simple 599140 oldprice=“16.79 €“]

7 Days to Die

Survival 7 Days to Die se odehrává v postapokalyptickém open-world světě plném zombíků. Čeká na vás průzkum, vyrábění zbraní, boj, stavění pevností a vylepšování vašich statistik. Hra je stále v předběžném přístupu, takže by i nadále měla dostávat nový obsah.

[appbox steam simple 251570 oldprice=“22.99 €“]

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon je náročnou RPG hrou s tahovými souboji a gotickou tématikou. Pokaždé se ujmete skupinky dobrodruhů, se kterými procházíte temným světem, bojujete a zlepšujete jejich schopnosti. Vývojáři slibují více než 80 hodin hraní a podporu Steam Workshopu, takže o zábavu je postaráno na opravdu dlouho. Připočtěte navíc náhodně generovaný svět a strach o vaše postavy, které po úmrtí už nelze oživit.

[appbox steam simple 262060 oldprice=“22.99 €“]

Human: Fall Flat

Online Human: Fall Flat je opravdu zábavným titulem. Čeká vás v něm mnoho puzzlů, které budete řešit až v 8 lidech. Hlavní hrdina Bob je obyčejný člověk, nečekejte tedy žádné superschopnosti. Úspěch tedy bude záviset na výběru správných nástrojů a také na vaší šikovnosti.

[appbox steam simple 477160 oldprice=“14.99 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.