Zavřít reklamu

Ačkoliv jsme se letos již několika nových produktů z dílny Applu dočkali, stále zatím nejsme u konce. Na příští týden je totiž naplánována zřejmě poslední letošní keynote, na které Apple představí další novinky určené pro letošní rok a možná i začátek roku příštího. Co mezi nimi všechno bude? Přesně na to se pokusil odpovědět ve své nové zprávě pro investory uznávaný analytik Ming-Chi Kuo. Pojďme si tedy jeho dnešní předpověď podrobně rozebrat. 

iPady

Kuo znovu zopakoval, že se na keynote příští týden dočkáme představení dvojice iPadů Pro, které budou disponovat USB-C konektorem a vylepšeným displejem Po jejich boku pak Apple představí i druhou generaci Apple Pencil, která by měla dorazit v novém designu. Jak se však Apple Pencil přesně změní Kuo neprozradil. 

Velmi zajímavé je, že se podle analytika již brzy dočkáme i nové generace iPadu mini, který mnozí z nás již považovali za mrtvý. Kuo však tuto myšlenku nesdílí a tvrdí, že pátá generace 7,9” iPadu dorazí již zanedlouho. Zda to však bude již příští týden či až na začátku příštího roku si tvrdit netroufá. Nicméně pokud se bude blížící se keynote točit z velké části právě kolem jablečných tabletů, představení iPadu mini 5 se zcela nereálné nezdá. Vše ale samozřejmě záleží na tom, jak je Apple v jeho vývoji daleko. 

Bude mít takovýto bezrámečkový design i iPad mini 5?:

Macy

Krom iPadů se příští týden máme dočkat i upgradů v nabídce Maců. Apple se nám má podle Kua pochlubit jak vnitřními vylepšeními stávajících modelů, které se dočkají nových procesorů, tak i zcela novým MacBookem prodávaným za nízkou cenu, který v nabídce nahradí MacBook Air. Upgradu by se pak měl dočkat i Mac mini, u kterého však Kuo nesdělil, zda se bude jednat “jen” o vylepšení vnitřností či celkovou přestavbu.

Takto by mohl vypadat nástupce MacBook Air:

AirPower a 2. genearce AirPods

Pokud čekáte už od loňska na bezdrátovou nabíječku AirPower, máme pro vás skvělou zprávu. Analytik je totiž přesvědčen, že AirPower Apple na pulty obchodů konečně dodá buď koncem tohoto čtvrtletí či začátkem příštího roku. Je tedy teoreticky možné, že se oznámení zahájení prodejů dočkáme již příští týden v úterý.

Co se pak týče druhé generace AirPods, u nich je situace naprosto stejná. I ty by totiž měly podle Kua dorazit buď na konci čtvrtého čtvrtletí či na začátku příštího roku. Z toto předpovědi tak vyplývá, že u nich Apple počítá s bezdrátovou dobíjecí krabičkou, kterou bude chtít uživatele naučit dobíjet právě přes AirPower. A právě současné vypuštění obou produktů by mu v tom mohlo výrazně pomoci. 

V následujících několika měsících nás tedy podle všeho čeká velmi slušná jablečná sklizeň. Dokud nám ale Apple všechny předpovězené produkty nepředstaví, jásat bychom z nich rozhodně neměli. Například o příchodu AirPower jsme slyšeli v posledních měsících spekulací více než dost a všechny se nakonec ukázaly jako falešné.

appleoctoberupdate

Dnes nejčtenější

.