Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Trh se smartphony se neustále rozrůstá a je těžké si vybrat takový, který vám bude po všech stránkách vyhovovat, a zároveň vás finančně nezruinuje. Vyzkoušet můžete třeba smartphone Lenovo S5 se skvělým výkonem, výdrží, a za báječnou cenu.

Smartphone Lenovo S5 se může pochlubit 5,7-palcovým Full HD displejem a je osazen procesorem Qualcomm Snapdragon 625 s GPU Adreno 506. Nabízí 32GB úložiště, které můžete dále rozšiřovat. Na telefonu běží operační systém Android 8.0 Oreo, o dostatek energie se stará baterie s kapacitou 3000 mAh. Na zadní části přistroje se nachází čtečka otisků prstů pro vaše maximální zabezpečení. Zadní duální 13 + 13MP a přední 16 MP fotoaparát se postarají o dokonalé snímky a videa. Tělo přístroje je vyrobeno z vysoce odolného kovu a disponuje podporou dual SIM a Face ID.

Smartphone Lenovo S5 zakoupíte na webu TomTop za akční cenu 3091 korun namísto obvyklých 6116 korun. Sleva je omezena časově i počtem kusů. Poštovné do České republiky je zcela zdarma, zboží obdržíte do 15 pracovních dní.

LENOVO FB

Dnes nejčtenější

.