Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Time Portal: Historical Photos

Aplikace Time Portal vám nabídne pohled do minulosti skrze fotografie. Obsahuje totiž databázi více než 700 tisíc fotografií vytvořených od konce 19. století až do současnosti. Ty můžete přímo vyhledávat například zadáním známého místa a nebo si je prohlížet na interaktivní mapě. Jak vypadal Berlín během druhé světové války? Jak se změnil New York od roku 1960? To vše v aplikaci najdete.

[appbox appstore id1101646259 oldprice=“59 Kč“]

Sketch Me! Sketch&Cartoon

Aplikace nabízí 19 různých efektů pro vaše fotografie. Jednoduše si tak upravíte fotografii, aby vypadala například jako skica či cartoonový obrázek.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“59 Kč“]

XnShape

Velmi podobně poslouží také XnShape. Ta však nabízí jiné a originálnější filtry a efekty pro vaše fotky. Obrázek může být tvořen pouze písmeny či nejrůznějšími tvary a výsledek je poté velmi zajímavý.

[appbox appstore id572524241 oldprice=“29 Kč“]

PlanKit – Floor plan creator

Potřebujete změřit váš pokoj a z nějakého důvodu vám nevyhovuje nová aplikace od Applu Měření? Zkuste PlanKit. Pomocí ní si jednoduše změříte celý pokoj, zadáte okna i dveře, výšku stropu a poté už máte přesnou kopii pokoje. To se může hodit například při plánování zařízení nábytkem a k tomu poslouží i možnost exportu do PDF.

[appbox appstore id1421015181 oldprice=“149 Kč“]

Backgammon Premium

Backgammon, česky vrhcáby, nejsou u nás tak známou deskovou hrou. Ve světě se však těší velké oblibě a pro všechny její fanoušky je nyní zdarma hra Backgammon Premium. Můžete si vybrat z několika herních desek a dvou módů. Navíc pomocí bluetooth můžete hrát s kamarádem každý na svém zařízení.

[appbox appstore id299466740 oldprice=“59 Kč“]

PixelMaze

PixelMaxe je logickou hrou nabízející dva režimy. V prvním máte za úkol posbírat všechny „pixely“ v daném časovém úseku a najít cíl. V tom druhém si prodlužujete čas právě sbíráním pixelů a také hledáte cíl. Čeká na vás celkem 37 levelů v retro stylu.

[appbox appstore id1252617787 oldprice=“29 Kč“]

Modern Ludo

Další deskovou hrou v dnešním výběru je Modern Ludo. Tato hra není ničím jiným než všem známé Člověče, nezlob se v trochu jiném pojetí. Vaše „panáčky“ zde představují letadla, ale cíl je stejný – dostat se do domečku dříve, než se to povede soupeři.

[appbox appstore id441878713 oldprice=“149 Kč“]

Dnes nejčtenější

.