Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

TrashMe

TrashMe je jednoduchá aplikace pro odinstalování aplikací. Navíc nabízí několik možností, jak pročistit váš Mac. Práce s aplikací je velmi jednoduchá a tak se může stát užitečným pomocníkem každého z vás.

[appbox appstore id443126292 oldprice=“179 Kč“]

PhotoScissors 5

Pokud potřebujete upravit či zcela odebrat pozadí některé z vašich fotografií, sáhněte po PhotoScissors 5. Ta nabízí přesně tuto možnost pomocí jednoduché funkce. Výsledný obrázek poté můžete vložit do některého jiného, vytvořit koláž nebo například vytvořit pozadí z různých barev.

[appbox appstore id1104791718 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Dead Cells

Jedna z nejpovedenějších a nejlépe hodnocených her tohoto roku, to je Dead Cells. Jde o velmi návykovou hru u které mnohokrát zažijete známé „ještě jednou a vypnu to“. V Dead Cells procházíte náhodně generovaným světem a pokud zemřete, začínáte opět na začátku. Avšak čím více hrajete, tím lepší vybavení získáváte a tím i déle přežíváte. Postupně se tak dostáváte dál a dál a o to víc poté případná smrt mrzí.

[appbox steam simple 588650 oldprice=“24.99 €“]

Rytmik Studio

Rytmik Studio není tolik hrou, jako spíše nástrojem. Počin od českého studia CINEMAX vám umožní vytvářet vlastní hudební skladby. V příjemném grafickém prostředí si tak můžete složit cokoliv, co vás jen napadne a vybírat můžete z obrovské knihovnu zvuků a nástrojů.

[appbox steam simple 657280 oldprice=“27.99 €“]

Total War: WARHAMMER

Série Total War nabízí většinou pohled na nějaké období z historie, ve kterém se pokusíte ovládnout dané území. Hra je vždy rozdělena na dvě části – taktickou, ve které spravujete města a státy a postupujete s armádami a bojovou, ve které vás čekají perfektně zpracované real-timové bitvy. Díl s podtitulem WARHAMMER je zcela odlišný v tom, že nás zanese do fantasy světa Warhammer, avšak se stejnými herními mechanikami jako u ostatních dílů.

[appbox steam simple 364360 oldprice=“59.99 €“]

Gremlins, Inc.

U fantasy zůstaneme i v posledním dnešním tipu. Gremlins, Inc. je strategickou deskovou hrou, která se odehrává ve steampunkovém světě plném gremlinů. Čeká nás boj o peníze, moc a slávu. Hru můžete hrát sami nebo až v 6 hráčích a to jak v singlu, tak i v multiplayeru. Podobných titulů moc není, takže by byla škoda jej nevyzkoušet. Potěší také plná čeká lokalizace.

[appbox steam simple 369990 oldprice=“14.99 €“]

macos high sierra fb

Dnes nejčtenější

.