Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Sitemap Plus

Aplikace Sitemap Plus je určena správcům webových stránek. Nabízí přehled vytvořených stran skrze celý web a také status serveru, rychlost načítání každé stránky a podobně. Upozorní vás také na chybějící stránku či nefungující odkaz.

[appbox appstore id827714935 oldprice=“449 Kč“]

LuckGrib

Pokud se zajímáte o počasí a jeho studium, sáhněte po LuckGrib. Aplikace nabízí mnoho různých přehledů a map s aktuálním vývojem teplot, větru a celkové předpovědi počasí. Momentálně je zdarma ve 14denní trial verzi, poté bude vyžadovat zaplacení.

[appbox appstore id992336031 oldprice=“599 Kč“]

SopoTube for YouTube

Aplikace SopoTube je zkrátka YouTube v aplikaci. Nabízí samozřejmě AD Block, takže vás nebudou rušit žádné reklamy. Velkou výhodou je také možnost stáhnout si jednotlivá videa přímo do vašeho Macu.

[appbox appstore id1350272103 oldprice=“29 Kč“]

Sculptura

Sculptura vám nabídne možnost vymodelovat si nejrůznější objekty. Může jít o lidskou hlavu, zvíře či něco zcela neurčitého, to už je na vás. Pokud vás modelování baví, nebo si zkrátka chcete zkusit cokoliv vytvořit, pro začátek je Sculptura dobrou volbou.

[appbox appstore id1377895160 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Worms W.M.D.

Wormsíci jsou tu s námi už řadu let a díl W.M.D. je velmi povedený. Hratelnost a princip hry jsou stejné jako v každém předchozím díle – vaše skupina krvelačných červů se postaví soupeři, kterým může být počítač či jiný hráč. A cílem je zůstat naživu jako poslední.

[appbox steam simple 327030 oldprice=“29.99 €“]

The Elder Scrolls Online

A další legenda. Tentokrát na poli RPG her s otevřeným světem. Navíc, jak už název napovídá, se v tomto díle budeme potkávat i s ostatními hráči. Vydejte se na epické dobrodružství po světe The Elder Scrolls.

[appbox steam simple 306130 oldprice=“19.99 €“]

The Elder Scrolls Online: Summerset

A pokud už náhodou původní hru máte, nebo zkrátka víte, že vás bude bavit a chcete co nejvíce obsahu, je tu pro vás rozšíření Summerset. Nové questy, oblasti i nepřátelé – to vše vás čeká v nehostinném Summersetu.

[appbox steam simple 799520 oldprice=“29.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.