Zavřít reklamu

Přesně týden po vypuštění beta verzí čtvrtých vydala jablečná společnost před malou chvílí v pořadí již páté beta verze svých nových operačních systémů iOS 11.3, macOS High Sierra 10.13.4 a tvOS 11.3. Všechny tři bety jsou však zatím určeny pouze pro vývojáře. V průběhu večera se však dá očekávat i uvolnění beta verzí pro veřejné beta testery.

Nejspíše nejzajímavějším systémem je mobilní iOS 11.3, který Apple napěchuje opravdu spoustou zajímavých novinek. Krom možnosti ukládat zprávy na iCloud a nových Animoji totiž přibude i Kondice baterie. Díky ní budou moci majitelé starších iPhonů zjistit, zda je jejich jablečný telefon zpomalován softwarem pro správu napájení, který Apple tajně implementoval do svých starších systémů. Krom toho se z ní pak dozvíme i přesnou kapacitu baterie, kterou náš iPhone disponuje.

V tuto chvíli není jasné, jaké novinky páté bety přinesou. Jelikož se však již jedná o poměrně pokročilou fázi testování, dá se očekávat spíše doopravování nedodělků a posledních chyb, které by bránily vypuštění finálních verzí. Tak či tak se však betám podíváme na zoubek a o všech novinkách v nich vás budeme co nejdetailněji informovat.

ios 11.3 fb

Dnes nejčtenější

.