Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Just Talk (Kool)
Aplikace Just Talk, dříve známá jako Kool, je jednoduchá, ale výkonná a užitečná, a slouží k převodu hlasu na text během několika málo sekund. Podporuje více než čtyřicet jazyků včetně češtiny, umožňuje kopírování textu do jiných aplikací a dokáže přeposílat vámi namluvený text do e-mailu, iMessage nebo WhatsApp.

[appbox appstore id604402024 oldprice=“299Kč“]

Relax Rain
Relax Rain je jednoduchá aplikace, navržená tak, aby vám poskytla maximální relax za zvuků nejrůznějších druhů deště. Pomůže vám s usínáním i uvolněním, může sloužit i jako nástroj k potlačení okolního hluku.

[appbox appstore id918969733 oldprice=“59Kč“]

Air Radio Tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

Dual Web Browser
Aplikace Dual Browser pro iOS promění displej vašeho iPad či iPhonu v rozdělenou obrazovku, na níž si můžete prohlížet dvě různé webové stránky v jednom prohlížeči. Zjednodušené uživatelské rozhraní šetří váš přístroj, obsah obrazovky můžete snadno sdílet.

[appbox appstore id1092949651 oldprice=“299Kč“]

Mini Calculator Keyboard
Užitečných klávesnic není nikdy dost. S Mini Calculator Keyboard můžete provádět výpočty v průběhu psaní, součástí klávesnice je i nabídka emoji.

[appbox appstore id1019148355 oldprice=“29Kč“]

Social Media All in One App
Aplikace Social Media All in One App je nepostradatelným doplňkem pro všechny, kteří se neobejdou bez svých sociálních sítí. Ať už je to Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube nebo kterákoliv z 25 podporovaných platforem, tato aplikace je pro vás uchová všechny na jednom místě. Aplikace podporuje funkci 3D Touch.

[appbox appstore id1319578721 oldprice=“599Kč“]

Moonlight Express
Moonlight Express je one-tap hra v nádherném pohádkovém designu, která vás vezme na dobrodružnou cestu ve Skyscraper City. Vychutnejte si skvělou atmosféru, kouzelnou hudbu a překrásnou grafiku.

[appbox appstore id1161505920 oldprice=“29Kč“]

Memorised: Memory Game
Zajímá vás, v jaké kondici je vaše paměť? Chtěli byste si ji procvičit a zlepšit své schopnosti? Vyzkoušejte zábavnou hru Memorised: Memory Game. Zvolte si, jak dlouhá slova si chcete zkoušet zapamatovat, a přijměte výzvu.

[appbox appstore id1079973454 oldprice=“29Kč“]

Block Vs. Block II
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id1140347886 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.