Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil několik krátkých videí, která mají nalákat uživatele Android telefonů na iPhone. První video zvané Ease má ukázat, jak snadné je přenést obsah z Android zařízení na iPhone pomocí aplikace Move to iOS, kterou vydal samotný Apple.

Ve videu je obrazovka rozdělená na dvě části. Ve spodní části je váš telefon, v horní části zase iPhone. Člověk s deštníkem, který se začne vznášet, má ukázat, jak jednoduché je přenést obsah z vašeho současného zařízení na iPhone.

„Přejděte na iPhone. Aplikace Move to iOS usnadňuje přesun hudby, fotografií a dalších věcí do iPhonu. Přejděte ještě dnes.“

https://youtu.be/i9vx-Cm6EjA

Druhé video, které je vytvořeno podobným způsobem jako první, má demonstrovat bezpečnost iOS zařízení ve srovnání s Android zařízením. Video zdůrazňuje, že Apple vydává poměrně často aktualizace systému, které právě zajišťují jeho vysokou bezpečnost.

„Časté aktualizace iOS slouží k tomu, aby byl váš iPhone bezpečnější. Život je snadnější s iPhonem. Přejděte na něj ještě dnes.“

https://youtu.be/EmU76dGh8wE

Další dvě videa EnvironmentApple Support se zaměřují na závazek Applu k životnímu prostředí a možnosti podpory, mezi něž patří Apple Story, online podpora a telefonická podpora.

https://youtu.be/IlIr-kxot2M

https://youtu.be/1znDlFzyUpQ

Všechna videa odkazují na webovou stránku Switch, jež je určena zákazníkům, kteří používají Android telefon a přemýšlejí o přechodu na iPhone. Na webové stránce najdete odpovědi na otázky, jako například: „Je snadné přejít na iPhone?“ anebo „Je snadné iPhone používat?“ Popisuje také klíčové funkce, kterými se iPhone liší od ostatních zařízení, jako jsou režim Portrét, iMessage, čipy Applu, Touch ID a Face ID, soukromí uživatelů, App Store a další.

Apple v roce 2015 vydal aplikaci Move to iOS, která je navržena tak, aby uživatelé systému Android mohli rychle přejít na iPhone. Přenese veškerá data z Android zařízení na iPhone, včetně kontaktů, historie zpráv, fotek a videí, webových záložek, informací o poštovních účtech, kalendáře, tapet a podobně.

messages-image3079421289

 

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.