Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Unlocker Expert
Výkonná aplikace PDF Password Unlocker je použitelná pro dešifrování souborů Adobe Acrobat PDF, chráněných heslem. Díky tomuto profesionálnímu nástroji je snadné odemknout PDF soubory pro kopírování, úpravu i tisk.

[appbox appstore id897745149 oldprice=“119Kč“]

Araxis Find Duplicate Files
Araxis Find Duplicate Files je jednoduchá, ale užitečná a výkonná aplikace, která vám pomůže lokalizovat, prohlížet a spravovat soubory s identickým obsahem bez ohledu na název. Je použitelná nejen při práci s fotografiemi, ale i se staženými soubory nebo dokumenty.

[appbox appstore id438438956 oldprice=“299Kč“]

PDF Merge Super
PDF Merge Super vám pomůže sloučit vícero PDF souborů do jednoho souboru. Aplikace vám také umožní vybrat jakoukoliv část stránky z vybraného PDF souboru a vytvořit nový PDF soubor. Také můžete svůj nově vytvořený PDF soubor zaheslovat.

[appbox appstore id780422621 oldprice=“89Kč“]

Twenty Five: Minimalist Timer
Twenty Five je skvělá aplikace, která vám pomůže lépe spravovat váš čas a vykazovat vyšší produktivitu. S Twenty Five dokončíte své úkoly efektivněji díky rozdělení pracovního času do jednotlivých sekcí, oddělených krátkými přestávkami. Minimalistická aplikace se usadí v podobě nenápadné ikonky ve vašem stavovém řádku a na přestávku vás upozorní pomocí notifikace.

[appbox appstore id1260168660 oldprice=“59Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

The Witness

[appbox steam simple 210970 oldprice=36,99€]

Elite Dangerous

[appbox steam simple 359320 oldprice=24,99€]

EVERSPACE

[appbox steam simple 396750 oldprice=27,99€]

Endless Legend – Classic Edition

[appbox steam simple  289130 oldprice=29,99€]

Mac Apps 112

 

Dnes nejčtenější

.