Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost PouziteiPhony.cz dodává zánovní použité iPhony v prémiové kvalitě. Všechny iPhony pochází z oficiální distribuce z celého světa od zákazníků, kteří si pořizují novější modely. Všechny jsou 100% technicky funkční a jsou to originály Apple. Jak je to garantováno? Všechny jsou pečlivě otestovány až na 30 funkcí! (od Wifi 2,4/5 Ghž, touch id, homebutton, proximity senzor, dobíjecí konektory, lte modul, gps modul, kamera, foťák atp.) a na případnou přítomnost např. čínských dílů (v tomto případě je vyřazen a vrácen dodavateli). Na závěr probíhá test baterie a pokud je její kapacita pod 80-85% tak je baterie vyměněna.

V jakém jsou stavu? Kromě 100% technicky funkčního stavu jsou rozděleny do 4 kosmetických kategorií od Prémiové A+ (k nerozeznání od nového) až po kategorii C (opět 100% technicky funkční, ale s více oděrky). Dále společnost garantuje kromě 100% technické funkčnosti také možnost použití s jakýmkoliv operátorem, jejich odhlášení z iCloud a doživotní garanci, že nepochází z pochybných zdrojů.

Společnost PouziteiPhony.cz je díky své mateřské společnosti zavedeným dodavatelem mobilních telefonů již od roku 1994 s celkovým počtem prodaných telefonů přes 50.000 ks a více než miliońem obsloužených zákazníků. Díky tomu může nabídnout nadstandardní dodání do 2. dne a 21 dní na vrácení zboží bez důvodu.

*Výše uvedený text je komerčním sdělením zadavatele inzerce. Neodráží názory ani vyjádření redakce a nejedná se o redakční obsah, nýbrž o komerční sdělení, respektive reklamní článek dodaný inzerentem.

Dnes nejčtenější

.