Zavřít reklamu

Minulý týden všemi zahraničními Apple magazíny proletěla zpráva, že Apple na příští rok chystá nový iPad Pro s Face ID a minimálními rámečky. Jak novou funkci skenování obličeje, tak i designovou změnu si tablet tedy vypůjčí z nového iPhonu X. V návaznosti na to jsme vám o víkendu ukázali několik renderů, jak by takový nový iPad Pro mohl vypadat. Nyní se svým konceptem přichází i mezi Apple fanoušky již poměrně známý designer Martin Hájek.

Martin minulý týden ukázal, jak by mohl vypadat iPhone X Plus, který inženýři z Cupertina plánují představit příští rok. Tentokrát se zaměřil na jinou produktovou kategorii Applu, a to konkrétně na tablety. Jeho iPad Pro po vzoru iPhonu X tak dostal nejenom pochopitelné označení iPad X, ale nechybí mu ani skutečně minimální rámečky okolo displeje nebo třeba výřez, ve kterém jsou ukryty senzory potřebné pro Face ID.

V případě jeho konceptu je pryč i klasický home button, který stejně jako v případě desítkového iPhonu nahrazují gesta spolu se softwarovou lištou. Na záda pak trochu netradičně přibyl duální fotoaparát ve vertikální poloze. Podle informací by měl Apple přispěchat s druhou generací Apple Pencil, a tak ani na tu Martin nezapomněl. Nová jablečná tužka by se mohla pochlubit přepracovaným designem, a tak tu máme černou Apple Pencil se stříbrným doplňkem.

iPad X concept FB

zdroj: Martin Hájek

Dnes nejčtenější

.