Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Klasické Tvrzené sklo, nebo 3D Tvrzené sklo? Který z těchto produktů je ideální ochranou pro Váš iPhone? Podívejme se na tuto otázku z pohledu běžného uživatele jablečného telefonu, který využívá svůj iPhone k dennímu užití. Za běžné užívání iPhonu se dá používat volání, psaní zpráv, aktualizování sociálních sítí a poznamenávání si událostí do kalendáře.

Klasické Tvrzené sklo na iPhone

Tvrzené sklo na iPhone, které disponuje tvrdostí 9H, oleophobickou vrstvou a mírně zaoblenými horními hranami, aby nedocházelo k nepříjemnému dření bříšek prstů pokrývá především zobrazovací, rovnou plochu displeje. Nepokrývá tak zaoblené nezorazovací části, ale lze nakombinovat s některým z odolnějších ochranných krytů, jako je například originální obal od společnosti Apple či kryty UAG. Tvrzené sklo je čistě průhledné a žádným způsobem nesnižuje citlivost dotyku.

Při objednání naleznete v krabičce s ochranným sklem kromě skla jako takového ještě dva čistící hadříky pro perfektní očištění displeje před aplikací. Před aplikací nezapomeňte krabičku od ochranného skla otočit. Na její zadní části naleznete manuál pro snadnou aplikaci, celý v českém jazyce! Klasická tvrzená skla jsou k dispozici pro všechny iPhony od iPhonu 4 po iPhone 8 Plus.

Tvrzeny sklo 18

3D Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem disponuje zaoblenými hranami ze speciálního hliníku, který tak chrání i zaoblené části displeje Vašeho jablečného miláčka. Díky zaobleným hranám dokáže ochrání iPhone i proti menším nárazům a škrábancům z boční strany. Speciální hliníkové lemování je vyráběno ve čtyřech barevných variantách: Černé, Stříbrné, Růžové a Zlaté. (Na obrázku pod článkem se můžete podívat na zlaté provedení v kombinaci se zlatým iPhonem 8 Plus). 3D Tvrzené sklo disponuje také odolností 9H, oleophobickou vrstvou a čistícími hadříky v balení. Ani tento typ žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku či čitelnost displeje.

Menším nedostatkem může být nekompatibilita s většími a odolnějšími ochrannými kryty, které přesahují přes okraj displeje. Do krajů sahá sklo a v kombinaci s větším obalem by mohlo docházet k nadzvedávání tvrzeného skla obalem a následné odlepování skla od displeje.

 

Například pro iPhone 8 Plus jsme si připravili akci, pouze do středy! Při objednávce nad 699 korun (cena se počítá před uplatněním slevového kupónu) získáváte dopravu Českou poštou po celé republice zdarma!

V případě, že jste dočetli článek až sem, máme pro Vás slevový kód: LSA díky kterému získáte 20% slevu z celé Vaší objednávky. – Osobní přezetí u nás na prodejně, v ulici Ostrovského 32, Praha 5, 155 00 – cca 200m od metra B, stanice Anděl, je zdarma!

Závěr – které tvrzené sklo tedy zvolit?

Osobně se přikláním spíše k první variantě, protože na svém iPhonu používám originální kožený obal od společnosti Apple, jenže jeho robustní konstrukce nevyhovuje úplně každému. Takže uživatelů s tenčími například gumovými kryty bych doporučil 3D tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem. Záleží už jenom na Vás, pro kterou variantu se rozhodnete.

Tvrzeny sklo 18 FB

Dnes nejčtenější

.