Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Podbox
Aplikace Podbox je skvělou cestou ke streamování i stahování nejrůznějších bezplatných podcastů. Umožňuje sestavování chytrých playlistů a jejich sdílení přes SMS, mail a sociální sítě.

[appbox appstore id895318978 oldprice=“29Kč“]

SalaryBook
Pokud pracujete pro více zadavatelů, může být problém sledovat vaši aktivitu u každého projektu, stejně jako objem času, který jste jednotlivými zakázkami strávili. Aplikace SalaryBook vám pomůže v perfektním udržení přehledu.

[appbox appstore id395508282 oldprice=“199Kč“]

Extra Voice Recorder
eXtra Voice Recorder představuje kombinaci vysoce kvalitního audio rekordéru, mulitfunkčního audio editoru a správce audio souborů. S eXtra Voice Recorder budete mít všechny své nahrávky plně pod kontrolou a přehledně seřazené.

[appbox appstore id930387077 oldprice=“59Kč“]

SALE 360
SALE 360 je profesionální foto editor, nabízející bohaté efekty a filtry pro profesionální kvalitu nejen reklamních fotografií. Ať už potřebujete vintage efekty nebo úpravu textury, jasu či ostrosti, SALE 360 se vám bude hodit.

[appbox appstore id651532519 oldprice=“59Kč“]

Spark Camera
Spark Camera vám umožní skvěle zachytit ve fotografiích váš víkend, dovolenou, nebo jen všední dny. Nabízí řadu pokročilých funkcí včetně stabilizace a více než 20 úchvatných filtrů, které vaše záběry ještě více vylepší.

[appbox appstore id1133670954 oldprice=“29Kč“]

KeyWi Keyboard
KeyWi je iOS klávesnice, která vám umožní zadávat text do vašeho iOS zařízení prostřednictvím klávesnice vašeho počítače. Podmínkou je, aby počítač i iOS zařízení sdílely tutéž Wi-Fi síť.

[appbox appstore id1074949950 oldprice=“89Kč“]

Jumpy Kangaroo
Ve hře Jumpy Kangaroo bude vaším úkolem skákat spolu s klokanem a vyhýbat se jakémukoliv dotyku s okolními stromy. Čím rychleji poběžíte, tím více se budou měnit barvy ve hře.

[appbox appstore id991515072 oldprice=“29Kč“]

Impossible Dial
Impossible Dial je zábavná a na první pohled jednoduchá hra, ve skutečnosti ale bude opravdovou výzvou pro vaše mozkové závity i pro váš postřeh. Vaším úkolem je trefit tu správnou barvu – zvládnete to? Hra je zcela bez reklam.

[appbox appstore id982623029 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 101017

Dnes nejčtenější

.