Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sleep Timer
Máte problém s usínáním? Vyberte si ze široké nabídky uklidňujících zvuků a videí, které nabízí aplikace Sleep Timer. Aplikace vám umožňuje namixovat si ten ideální zvuk pro usínání.

[appbox appstore id1232242266 oldprice=“149Kč“]

Easy Spending
Easy Spending představuje skvělý způsob, jak získat kontrolu nad svými výdaji a navýšit svůj zůstatek. Pomůže vám sledovat a od základu změnit vaše finanční návyky na denní bázi.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“29Kč“]

ProKeyboard
ProKeyboard je aplikace pro iPad s gesty pro rychlejší zadávání, PC rozložením, matematickou klávesnicí a dalšími profesionálními funkcemi.

[appbox appstore id1106280090 oldprice=“119Kč“]

SyncPass
S aplikací SyncPass budete mít všechna svá hesla bezpečně synchronizovaná prostřednictvím Dropboxu se všemi vašimi zařízeními. Aplikace je chráněná číselným kódem a kompatibilní s KeePass pro Windows, Mac a Linux.

[appbox appstore id926974562 oldprice=“89Kč“]

CharBoard-Special
Znáte ty situace, kdy potřebujete zadat větší množství nejrůznějších symbolů, ale nemůžete je na standardní klávesnici najít? Aplikace CharBoard nabízí všechny potřebné symboly pohromadě.

[appbox appstore id1036221109 oldprice=“29Kč“]

iPano
Aplikace iPano vám umožní zobrazovat QuickTime VR soubory včetně objektů a širokoúhlých 360° záběrů. iPano umožňuje import i export všech panoramatických snímků z iOS a uložení všech vašich záběrů v plném rozlišení.

[appbox appstore id437354990 oldpricce=“89Kč“]

8bit Wars: Necropolis

Hra 8bitWar pro iOS řádně prověří všechny vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Najímejte jednotky a rozmístěte je ve strategických formacích, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

Join It! Jigsaw Puzzle
Díky hře Join It si budete moci poskládat puzzle kdekoliv, kam si s sebou vezmete své iOS zařízení. Ovládání je intuitivní, hra plně využívá všech předností multitouch displeje.

[appbox appstore id400711305 oldprice=“179Kč“]

iOS Apps 91017

Dnes nejčtenější

.