Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Translator
S aplikacíTranslator můžete provádět překlady mezi 58 světovými jazyky. Stačí vybrat zdrojový a cílový jazyk, zadat příslušný text a klepnout na tlačítko. Překlady můžete sdílet e-mailem, SMS nebo na sociálních sítí.

[appbox appstore id517409040 oldprice=“299Kč“]

Voice Record – Memo
Pokud vám z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje nativní záznamník ve vašem iOS zařízení, můžete vyzkoušet aplikaci Voice Record – Memo. Je jednoduchá, spolehlivá, a ideální pro pro pořizování hlasových záznamů.

[appbox appstore id1255345358 oldprice=“299Kč“]

Aerium
Aerium je skvěle zpracovaná aplikace pro předpověď počasí, která vás upozorní na možnost srážek na vybraném místě, a to den předem. Kromě toho aplikace nabízí nápadité animace a předpověď v živých barvách.

[appbox appstore  id1076414499 oldprice=“299Kč“]

Cesium Music Player
Přehrávejte svou oblíbenou hudbu v přizpůsobitelném rozhraní a krásném designu za pomoci intuitivního ovládání. Playlisty můžete řadit podle umělce, alba či jiných parametrů, aplikace nabízí i Classical Mode pro řazení vybraných žánrů podle skladatele.

[appbox appstore id924491991 oldprice=“59Kč“]

Jotalicious
Jotalicious přináší v krásném designu nový a pohodlný způsob tvorby a správy nejen nákupních seznamů. Položky můžete zadávat buďto ručně, nebo hlasem. Jotalicious podporuje sdílení přes AirDrop, AirPrint, prostřednictvím textových zpráv nebo e-mailu.

[appbox appstore id713576895 oldprice=“29Kč“]

Fog of World
Fog of World je hra, v níž bude vaším úkolem rozpustit mlhu na mapě světa, zatímco po něm cestujete. Hra váš pohyb zaznamenává i tehdy, když běží na pozadí.

[appbox appstore id505367096 oldprice=“149Kč“]

AirTycoon Online
Vyzkoušejte si jeden z nejlépe hodnocených simulátorů managementu letového provozu. Do začátku obdržíte 70 kreditů a můžete se pustit do hry. Hra nabízí realistickou 3D grafiku, 150 modelů letadel a možnost spravovat letecké linky ve více než 500 letištích po celém světě.

[appbox appstore id969924164 oldprice=“29Kč“]

Dungeonism
Dungeonism je hra, která se netají inspirací Pac-Manem nebo Temple of Apshai. Je kombinací strategické tahové RGP hry a arkády. Užijte si návykové fantasy dobrodružství s nápaditou retro grafikou.

[appbox appstore id659907714 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 16817

Dnes nejčtenější

.