Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Flashlight
Nestačí vám světlo, které vydává blesk vašeho iPhonu? Vyzkoušejte aplikaci Flashlight, která nabízí hned několik druhů svícení, které si můžete přizpůsobit, a navíc je zcela bez otravných reklam.

[appbox appstore id379745980 oldprice=“29Kč“]

Asketch
Asketch je unikátní a variabilní aplikace pro skicování, která bude vyhovovat jak začátečníkům, tak i pokročilým. Vyznačuje se jednoduchostí, výkonností a možnostmi úprav. Nechte vyniknout uměleckou stránku svého „já“.

[appbox appstore id371723593 oldprice=“149Kč“]

Document Manager & Video Player
Aplikace Document Manager & Video Player vám umožní stahovat videa z cloudových úložišť. Nabízí plně integrovaný webový prohlížeč a videopřehrávač s možností přehrávání online i offline.

[appbox appstore id507942038 oldprice=“59Kč“]

SciCalc 82
SciCalce 82 je jednoduchá, ale funkcemi nabitá vědecká kalkulačka pro iOS. Díky svému „osmdesátkovému“ stylu zaujme hlavně ty, kteří mají zálibu v retru. Je propracovaná do nejmenších detailů – od zvuků až po grafiku – a opravdu spolehlivá.

[appbox appstore id590398877 oldprice=“29Kč“]

Studio Music Player
Studio Music Player je jednoduchý a chytrý přehrávač, který posune vaše EarPods na zcela novou úroveň. Kvalita přehrávání s touto aplikací znatelně vzroste téměř na úroveň drahých, profesionálních sluchátek.

[appbox appstore id1064850726 oldprice=“179Kč“]

iSurvival
iSurvival je kompletní příručkou pro přežití nejen v divočině. Dozvíte se v ní něco o psychologii přežití, plánování i přípravě survival kitů. iSurvival je užitečnou příručkou, ovšem především za předpokladu, že ovládáte angličtinu a berete si s sebou do divočiny iPad.

[appbox appstore id411704517 oldprice=“89Kč“]

Wonderoom
Wonderoom je funkcemi nabitý, výkonný fotoeditor s přehledným rozhraním a možností rychlých úprav. Ukládá proces úprav v průběhu jejich provádění, nabízí řadu filtrů a efektů i možnost importu na Flickr či Instagram.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“29Kč“]

Background Color
S Background Color můžete vytvářet krásné tapety s více než 40 přednastavenými barvami. Vyberte si barvu, nastavte saturaci, jas a další parametry a vylaďte si svůj iPhone přesně podle svého.

[appbox appstore id730918996 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 9917

Dnes nejčtenější

.