Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Quest Lord
Quest Lord je RPG hra v klasickém stylu původních her tohoto žánru. Vžijte se do role osamělého hrdiny, který musí zachránit Shattered Realm před hrozící zkázou.

[appbox appstore id510864423 oldprice=“29Kč“]

Private Browser
Díky aplikaci Private Browser můžete bezpečně procházet web, a to bez reklam nebo nákupů v aplikaci. Bez ukládání historie, bez cookies, bez ukládání mezipaměti.

[appbox appstore id1023724287 oldprice=“29Kč“]

Basic Calc Pro
Základní kalkulačka – nic víc, nic méně. Aplikace umožňuje ukládat historii výpočtů a nabízí intuitivní uživatelské rozhraní. Je určena pro základní výpočty, při nichž vás nic nebude rozptylovat.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“59Kč“]

Findy My Car
Zapomněli jste, kde jste zaparkovali své auto? Aplikace Find My Car vás v tom nenechá. Bez problémů najde cestu zpět k vašemu autu a dokáže vás upozornit na blížící se konec parkovací doby.

[appbox appstore id815542507 oldprice=“59Kč“]

Pin Point
Chtěli byste znát vzdálenost od vašeho bydliště k Jižnímu Pólu? Plánujete si výlet a potřebujete si uložit místa, která máte v plánu navštívit? Potřebujete zjistit vzájemnou vzdálenost dvou libovolných míst na mapě? Se vším vám pomůže aplikace Pin Points.

[appbox appstore id917206861 oldprice=“59Kč“]

MovieSpirit
Chcete natočit vlastní film? Chcete být režisérem, producentem i hlavní hvězdou? MovieSpirit vám to umožní. Můžete v něm kombinovat veškerá běžná média, přidávat efekty nebo dokonce kreslit.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

Tap Cam
Tap Cam je výkonná fotografická aplikace, která vám nabízí více než 50 filtrů a efektů. S jejich pomocí můžete upravovat své fotografie v reálném čase.

[appbox appstore id349455991 oldprice=“59Kč“]

7 Minutes Workout Program
Fitness většinou není zrovna lehká záležitost. Pokud na hodiny, strávené v posilovně, nemáte čas, energii nebo náladu, vyzkoušejte sedmiminutové cvičební bloky v aplikaci 7 Minutes Workout Program, které vám pomohou dostat se do formy.

[appbox appstore id990256676 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 31717

Dnes nejčtenější

.