Zavřít reklamu

Včerejší den se nesl ve znamení nových iOS 11 betaverzí. Odpoledne Apple vydal sedmou betaverzi pro vývojáře a večer následovala šestá verze bety pro uživatele přihlášené v beta programu. V době vydání článku bychom na webu měli mít článek o největších novinkách v aktuální verzi. Nová beta však nepřinesla pouze novinky v uživatelském prostředí a změny pod kapotou. Jak se ukázalo, hluboko uvnitř se nachází dvě zajímavá videa která ukazují funkce, které se do finálního produktu pravděpodobně nedostanou.

Narazil na ně uživatel Twitteru, Guilherme Rambo, který mimochodem stojí za všemi úniky z poslední doby, které pocházejí z nově vydaného softwaru. Byl to právě on kdo vydoloval informace o HomePodu, podobě iPhonu 8 apod. Jeho poslední nález tak zásadní není, jedná se spíše o zajímavost.

Jak si můžete prohlédnout na video výše a níže, objevil dvě krátká instruktážní videa, která předvádějí nové funkce. První video ukazuje přepracovanou podobu ovládacího panelu, do kterého se dostáváte jinou cestou, než na co jste zvyklí. Druhé video pak ukazuje jiný způsob přepínání aplikací běžících na pozadí. Zde již nedochází k použití Home Buttonu a je tedy možné, že podobný postup Apple připravuje pro nadcházející iPhone, který již klasické tlačítko mít nebude. V druhém případě je také patrné, že se jedná o velmi podobný postup, jaký nově v iOS 11 funguje na iPadu.

ios-11-beta-800x500

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.