Zavřít reklamu

V posledních dnech či týdnech dominují na Apple webech zejména zprávy o nových iPhonech, které by měl Apple představit již za měsíc. Včera odpoledne se však objevilo několik snímků, na kterých je zachycen další velmi očekávaný produkt Applu. Pokud se dá snímkům věřit, měla by se na nich nacházet nová generace Apple TV, která by měla přinést mnoho zajímavých novinek. Snímky pochází z pravděpodobného testování jednoho z možných prototypů.

Snímky se objevily na čínské sociální sítí (jak jinak) a je na nich zobrazeno zařízení, které vypadá jako velmi plochá televize. Ta má na zadní straně logo Applu a velmi širokou základnu. Design by také mohl odpovídat tomu, na co jsme u Applu zvyklí.

Podle autorů tohoto úniku se na obrázcích nachází „Apple OLED TV“. Tenkost displeje by mohla přítomnost OLED zobrazovacího panelu potvrzovat. Stejně tak se v poslední době spekuluje o tom, že Apple už nechce mít Apple TV pouze jako „set top box“, ale že ji spáruje i s displejem. Podle informací od autorů fotografií, by měl mít displej velikost zhruba 60″ (tedy něco přes 150 centimetrů). Je také jasné, že by se jednalo minimálně o 4K panel. Na televizi by se měly dále nacházet také integrované kamery.

Apple-television-4-800x480

Zdroj: iDropnews

Dnes nejčtenější

.