Zavřít reklamu

Líbí se vám design velkého iPhonu 7 Plus, ale 5,5“ je na vás až moc velké? Máme pro vás řešení! Malá čínská společnost Soyes, která se snaží prosadit na trhu se smartphony, totiž před časem vytvořila dokonalý klon iPhonu 7 Plus, který má však jen 2,54“ displej.

Tento drobeček, který se od pravého iPhonu krom velikosti, skoro neliší, sice nenabízí úchvatnou hardwarovou výbavu, pro nenáročné uživatele však postačí. Soyes 7S, jak ho výrobci nazvali, totiž disponuje čtyřjádrovým procesorem MediaTek o frekvenci 1,3 GhZ, 1 GB pamětí RAM a 8 GB interního úložiště. Na rozdíl od klasického iPhonu však podporuje i microSD karty o velikosti až 128 GB. Protože je tento model opravdovým drobečkem, nalezneme v něm baterii s kapacitou 600 mAh. Celý telefon pak běží na systému Android 6 Marshmalow.

Ptáte se, jak je vyřešen duální fotoaparát? Zcela podle očekávání. Designově se sice od toho na iPhonu 7 moc neliší, vnitřně však ano. Jedna čočka je totiž jen prázdný otvor, ta druhá vás však vyfotí v rozlišení 5 MPx . O předním fotoaparátu se snad ani nemá cenu zmiňovat. Jeho 0,3 MPx z vás totiž pravděpodobně žádného selfie krále neudělají.

Abychom si však z drobečka jen nedělali legraci, vyzdvihněme i jeho silnou stránku. Tou je beze sporu jeho dioda. Výrobci o ní totiž prohlašují, že je stejná jako ta na pravém iPhonu. Alespoň nějakou stopu tak originál v tomto hezkém prckovi zanechal.

Pokud byste tedy měli v těchto dnech cestu do Číny, projděte se po tamních obchodech a třeba na nějakou podobnou hračku narazíte. Jestli se tomu tak opravdu stane, ozvěte se nám. Jednoho takového prcka bychom do naší redakce přivítali také.

iphone-7-plus-dual-camera-fb

Dnes nejčtenější

.