Zavřít reklamu

Jablečné hodinky se ve světě těší velké oblibě. Apple si je tohoto faktu samozřejmě vědom a proto se dal podle informací, které po světě kolují už delší dobu, do vývoje jejich nové generace. Ta by měla být opět o pořádný kus před modely staršími. Pravděpodobně totiž přinese nové tréninkové módy, daleko větší výdrž baterie, možnost volat i bez blízkosti iPhonu či využívat LTE připojení. Právě poslední zmiňovaný bod však vyvolává ve světě celou řadu otázek. Na ty se snaží svou nejnovější prognózou odpovědět věhlasný analytik Ming-Chi Kuo.

Podle analytika společnosti KGI Securities se nové jablečné hodinky od svých předchůdců vzhledově vůbec neoddálí. I nadále se budou prodávat ve velikostech 38mm a 42mm s klasickým tělem se zaoblenými rohy. Do nabídku Apple Watch však přibydou nově modely podporující LTE. Ve zkratce to znamená, že se budou nové Apple Watch 3 prodávat ve dvou variantách – s podporou LTE a bez ní.

Kuo si též myslí, že budou nové hodinky opravdovým trhákem. Po jejich uvedení v druhé polovině tohoto roku si je totiž okamžitě zakoupí zhruba osm až devět milionů uživatelů. Zajímavé však je, že by se měly vyšších prodejů těšit právě hodinky bez LTE. Ty by měly představovat zhruba čtyřicet procent celkových prodejů.

Budou fungovat bez problému všude?

Těžko říci, jak bude celá koncepce LTE připojení v hodinkách řešena. Nejnovější informace však naznačují, že se o této problematice začal Apple intenzivně bavit s největšími světovými operátory. Například v USA jsou z jeho projektu údajně všichni velmi nadšeni a ihned se pustili do přípravy potřebných věcí. Snad se tedy podaří všechny potřebné služby vyladit do poslední mouchy a nové Apple Watch nebudou v tomto směru zklamáním.

Koncept Apple Watch 3

To, zda má Minch-Chi Kuo skutečně pravdu, se dozvíme možná relativně brzy. V minulých letech totiž Apple své hodinky představil při příležitosti uvedení nových iPhonů a letošek by nemusel být výjimkou. Tím spíš, když se bude představovat prémiový iPhone 8, ke kterému jsou prémiové hodinky s LTE prostě potřeba.

apple-watch-3-fb

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.